آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
شرایط تغییر رشته در سال دهم موضوع مهمیه که خیلی از دانشآموزان تمایل دارن از ضوابط اون به صورت دقیق مطلع بشن. خیلی از دانشآموزان در زمان انتخاب رشته سال نهم، رشته مناسبی رو انتخاب نمیکنن و به همین دلیل به دنبال تغییر رشته در مقطع متوسطه دوم هستن.
اگه شما هم طرفدار دو آتیشه پادکستهای آموزشی هستین و فرصت خوندن این مقاله رو هم ندارین، بهتون پیشنهاد میکنیم که پادکست شرایط تغییر رشته در سال دهم رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست فاب باشین🎧🎙📚
این دسته از دانشآموزان در زمان انتخاب رشته، توجه زیادی به شرایط و واقعیتهای موجود نمیکنن. این موضوع باعث میشه که در سال دهم احساس پشیمونی کنن و از ادامه تحصیل در رشته خودشون دلسرد بشن. دانشآموزان عزیز باید به این نکته توجه کنن که بعد از انتخاب رشته و ورود به سال دهم، این امکان وجود داره که رشته خودشون رو تغییر بدن.
برای انجام این کار بهتره که به صورت دقیق با شرایط و ضوابط انجام این کار آشنا بشن. ما در این مقاله به صورت دقیق به بررسی این موضوع میپردازیم. اگه شما هم تمایل دارین با شرایط تغییر رشته در سال دهم آشنا بشین پیشنهاد میکنیم تا ادامه مطلب همراه ما باشین.
تعدادی از دانشآموزان در سال نهم، معدل بالایی کسب نمیکنن و همین موضوع باعث میشه که نتونن رشته دلخواه خودشون رو انتخاب کنن. این دسته از دانشآموزان در رشتهای تحصیل میکنن که به اون علاقهای ندارن. این عدم علاقه باعث میشه که دانشآموزان در مسیر تحصیلی خودشون دلسرد بشن و به دنبال تغییر رشته باشن.
دسته دیگهای از دانشآموزان در زمان انتخاب رشته، به بازار کار و شرایط ادامه تحصیل خودشون توجه نمیکنن و تحت تاثیر هیجانات سنی خودشون تصمیم میگیرن. این موضوع هم از جمله دلایلیه که باعث میشه دانشآموزان به تغییر رشته فکر کنن.
با توجه به این موضوعات دانشآموزانی که مایل به تغییر رشته تحصیلی خودشون هستن میتونن در پایه دهم و یازدهم اقدام به این کار کنن.
اکثر دانشآموزانی که مایل هستن رشته خودشون رو در سال دهم تغییر بدن بهتره با شرایط و ضوابط این موضوع به صورت کامل آشنا بشن. اطلاع از این شرایط به دانشآموزان کمک میکنه که در مهلت مشخص رشته خودشون رو تغییر بدن. بدون شک انجام این کار در ادامه به پیشرفت تحصیلی دانشآموزان کمک میکنه.
با توجه به اهمیت این موضوع، ما در این قسمت این شرایط و ضوابط رو به صورت دقیق بررسی میکنیم.
همچنین بخوانید: شرایط تغییر رشته در دبیرستان
دانشآموزان باید دو هفته قبل از شروع امتحانات خرداد و شهریور ماه، فرم تقاضای خودشون رو به صورت دقیق تکمیل کنن و بعد از امضای ولی به واحد آموزشی مربوطه تحویل بدن. مشاورین واحد آموزشی باید دانشآموزان رو در این خصوص راهنمایی کرده و فرم ارائه شده رو امضا کنن.
در صورتی که به هر دلیل مشاور واحد آموزشی حضور نداشته باشه، مدیر مدرسه باید فرم رو امضا کنه. این فرم تقاضا در دو نسخه تنظیم میشه؛ یک نسخه به دانشآموزان داده میشه و نسخه دیگه در پرونده تحصیلی دانشآموزان ثبت میشه. دانشآموزان میتونن از طریق سامانه سناد این فرم رو تهیه کنن.
بعد از تکمیل فرم تقاضای انتخاب رشته و تحویل اون به واحد مربوطه، اداره آموزش و پرورش منطقه تقاضای دانشآموز رو بررسی میکنه و بعد از تایید درخواست، متقاضی رو برای شرکت در امتحانات معرفی میکنه.
دانشآموزان باید به این موضوع توجه کنن، در صورتی که مدرسه خود دانشآموز، رشته مورد نظر رو داشته باشه، امتحان داخل مدرسه برگزار میشه. در غیر این صورت، دانشآموز باید با هماهنگی آموزش و پرورش توی مدرسه دیگهای در امتحان شرکت کنه. در این مرحله دانشآموز باید موفق به اخذ نمره قبولی در آزمون بشه.
دانشآموزان برای ورود به رشته جدید باید به این موضوع مهم توجه کنن، در صورتی که واحدهای درسی که گذروندن با واحدهای درسی رشته مورد نظر مطابق باشه؛ نیازی به گذروندن مجدد این دروس ندارن. نمرات اخذ شده در دروس رشته قبلی که دارای کد یکسان با رشته جدیده، به عنوان دروس گذرونده شده در نظر گرفته میشه.
دانشآموزان با ثبت نام در رشته تحصیلی جدید، میتونن لیست دروسی که ملزم به گذروندن اون هستن رو به صورت دقیق در سیستم رایانه مشاهده کنن. این دروس در سیستم با عنوان کلمه «کمبود» مشخص میشه.
تا اینجای مقاله با شرایط ورود به رشته جدید به صورت دقیق آشنا شدین. ما در این قسمت برای آشنایی کامل با این موضوع نکات مهم رو به صورت دقیق بررسی میکنیم.
شرایط تغییر رشته در سال دهم موضوعیه که دانشآموزان مایل هستن از جزئیات اون به صورت دقیق اطلاع داشته باشن. خیلی از دانشآموزان بنا به دلایلی از رشته فعلی خودشون راضی نیستن و به دنبال این هستن که رشتهشون رو تغییر بدن.
دانشآموزان برای انجام این کار باید در قدم اول از شرایط و ضوابط این موضوع مطلع بشن. ما در اینجا به بررسی کامل شرایط تغییر رشته در سال دهم پرداختیم. دانشآموزان با مطالعه کامل این مقاله میتونن اطلاع کاملی درباره این موضوع به دست بیارن.
اگه قصد تغییر رشته در این پایه رو دارین، باید برنامهریزی درسی دهم رو جدی بگیرین.
برای مشاهده برنامهریزی درسی دهم تجربی کلیک کنین.
برای مشاهده برنامهریزی درسی دهم انسانی کلیک کنین.
برای مشاهده برنامهریزی درسی دهم ریاضی کلیک کنین.
همچنین شما میتونین با مراجعه به قسمت نظرات، سوالات و پیشنهادات خودتون رو با ما در میان بذارین. ممنون که تا انتهای این مقاله از گروه آموزشی فاب با ما همراه بودین.
بله در صورتی که دانشآموزان مایل به انجام این کار باشن میتونن با توجه به شرایط موجود اقدام به تغییر رشته کنن.
اولین قدم تهیه فرم تقاضای تغییر رشته از سامانه سناد است.
دانشآموزان باید 15 روز قبل از برگزاری امتحانات درخواست خودشون رو به مدرسه تحویل بدن.