چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان و خانوادهها
یادگیری کلاس اول دبستان از اهمیت بالایی برخورداره. خانوادهها باید به آموزش کلاس اول فرزندانشون توجه ویژهای داشته باشن. چون یک جورایی این مقطع پایههای اصلی تحصیلی دانشآموزان رو تشکیل میده. ولی چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان و خانوادهها وجود داره که خیلی از والدین رو نگران کرده.
اما نگران نباشین، اپلیکیشن فاب به دانشآموزان کلاس اول کمک میکنه تا بهترین یادگیری رو توی این مقطع تحصیلی داشته باشن. برای آشنایی با روش یادگیری کلاس اول دبستان با فاب، این مقاله رو تا آخر دنبال کنین.
مشکلات یادگیری کلاس اول
دانشآموزان کلاس اول ممکنه با مشکلاتی در یادگیری مواجه بشن. این مشکلات دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
ولی قبل از پرداختن به انواع مشکلات یادگیری کلاس اول و دلایل اون، باید به این نکته اشاره کنیم که مطالب آموزشی کتابهای درسی، نیاز به استعداد و تواناییهای از پیش تعیین شده نداره و هر دانشآموزی میتونه با استفاده از منابع آموزشی معتبر و تمرین و تکرار مستمر، به بهترین نمرات دست پیدا کنه.
خیلی مهمه که خانوادهها در یادگیری کلاس اول به فرزندان خودشون کمک کنن. این کمک میتونه آموزش در خانه باشه یا حمایتهای عاطفی و روانی. اگه مشاهده کردین که فرزندانتون توی کلاس اول دبستان مشکل دارن، میتونین از روشهایی که در ادامه مقاله به اونها اشاره میکنیم استفاده کنین.
چالشهای یادگیری کلاس اول برای خانوادهها
ابتدا باید ببینیم که چالشهای یادگیری کلاس اول برای خانوادهها چیه. به هر حال میدونیم که خانوادهها با مشکلات و درگیریهای ریز و درشتی دست به گریبون هستن و شاید نتونن گاهی به درس فرزندانشون توجه کنن. ولی چه چیزی عزیزتر و ارزشمندتر از فرزند وجود داره؟
مطمئنا هر خانوادهای دوست داره که فرزندانش بهترین نمرات رو توی درسهاش بگیره تا هم اونها سربلند باشن و هم خود فرزند توی ادامه زندگی موفق باشه. شناخت چالشهای یادگیری کلاس اول برای خانوادهها میتونه به پیدا کردن راه حل کمک بزرگی بکنه.
فراهم کردن بستر مناسب آموزشی
فراهم کردن بستر آموزشی مناسب، یکی از چالشهای خانوادهها برای یادگیری کلاس اول است. اونها باید وسایل مورد نیاز برای درس و مدرسه رو فراهم کنن، بهترین منابع رو انتخاب کنن، بچهها رو توی برترین مدارس ثبتنام کنن و همچنین محیط خانه رو به طوری طراحی کنن که دانشآموزان به راحتی بتونن درس بخونن.
البته زیاد لازم نیست که وسواس به خرج بدین، ولی ایجاد بستر مناسب، اولین وظیفه والدین برای افزایش یادگیری کلاس اول دانشآموزانه.
برطرف کردن نیازهای دانشآموزان
فشارهای اقتصادی گاهی باعث میشه که خانوادهها نتونن برخی از نیازهای دانشآموزان کلاس اول رو برطرف کنن. این نیازها هم میتونن اقتصادی و هم عاطفی باشن. برای مثال پدری که شب از خسته از سر کار اومده و اوقات خوشی نداره، ممکنه با شنیدن خبر نمرههای پایین فرزندش عصبانی بشه.
ولی همونطور که خودتون هم میدونین عصبانی شدن کار اشتباهیه و والدین باید از نظر عاطفی فرزندانشون رو حتی با وجود نمرات ضعیف حمایت کنن.
نیاز دیگه بیشتر به مسائل اقتصادی مربوط میشه. همونطور که توی بخش قبلی گفتیم، خانوادهها باید بستر آموزشی مناسبی برای فرزندانشون فراهم کنن و مشکلات و چالشهای اقتصادی میتونه یکی از دلایل فراهم نشدن اون باشه.
چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان
حالا که با چالشهای خانوادهها برای یادگیری کلاس اول آشنا شدیم بریم ببینیم خود بچهها چه مشکلاتی میتونن برای یادگیری کلاس اول داشته باشن. این مشکلات میتونن فردی باشن، مثل مشکلات روحی، ذهنی و اختلالات یادگیری و ... .
همچنین ممکنه مشکلات یادگیری کلاس اول به شرایط و محیط بستگی داشته باشه. بریم ببینیم مشکلات یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان چی میتونه باشه.
اضطراب جدایی از اولین مشکلات یادگیری کلاس اول
اگه اول مهر به مدارس ابتدایی سر بزنین با دریایی از اشک و گریه بچههایی مواجه میشین که دارن برای اولین بار با مادراشون خداحافظی میکنن تا چند ساعتی رو توی مدرسه باشن. این گریهها کاملا طبیعیه و از اضطراب جدایی نشئت میگیره و ممکنه تا چند وقتی نذاره دانشآموزان خوب روی درس متمرکز بشن و وقتی توی مدرسه هستن حالشون خوب نباشه.
اگه فرزندانتون رو مستقل بار بیارین، این اضطراب جدایی موقع مدرسه رفتن بچهها کمتر میشه. همچنین سعی کنین از خوبیهای مدرسه و پیدا کردن دوستان جدید براشون تعریف کنین تا بیشتر به مدرسه رفتن ترغیب بشن.
اختلالات یادگیری کلاس اول
طبق تحقیقات و پژوهشهای صورت گرفته، حدود ۲۰ درصد دانشآموزان دبستانی با اختلالات یادگیری مواجه هستن. البته باید حواستون باشه که هر مشکلی رو به اختلالات یادگیری نسبت ندین.
برای آشنایی با انواع اختلالات یادگیری دانشآموزان میتونین از تستهای مختلف استفاده کنین یا به مراکز مشاوره مراجعه کنین. یادتون باشه که تمامی اختلالات یادگیری قابل حل هستن و نیاز به تمرینها و برنامههای مخصوص خودشون رو دارن.
اولین آشنایی با فضای آموزشی
دانشآموزان تو کلاس اول دبستان، برای اولین بار پاشون به مدرسه باز شده و این فضا تا حد زیادی برای اونها ناشناختهست. این ناشناخته بودن همه چی ممکنه مشکلات یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان ایجاد کنه.
همونطوری هم که گفتیم، دانشآموزان کلاس اول ممکنه با مشکلات اضطراب جدایی هم روبهرو بشن و به همین دلیل سازگاری پیدا کردن با شرایط جدید کمی برای اونها سختتر میشه.
آشنا کردن دانشآموزان با درس، مدرسه و فضای آموزشی قبل از رفتن به مدرسه، بهترین راهکار برای حل کردن این چالشه.
قوانین جدید
یکی از چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان، قوانین جدیدیه که توی خانه و مدرسه با اونها مواجه میشن. این قوانین میتونن شامل تعیین ساعت خواب، محدودیت استفاده از گوشی و تلویزیون، پوشیدن لباس فرم در مدرسه و ساکت و منظم بودن سر کلاس درس از جمله قوانین جدیدیه که ممکنه مشکلاتی برای یادگیری کلاس اول ایجاد کنه.
راه حل این مشکل هم به نوع تربیت خانوادهها برمیگرده. اگه از ابتدا قوانین مشخصی توی خانه برقرار باشه و بچهها رو به پایبندی از اونها عادت بدین، بچهها هم دیگه با قوانین جدیدی که توی مدرسه و خانه براشون ایجاد شده مشکلی پیدا نمیکنن. چون عادت به رعایت این قوانین داشتن از قبل.
بهترین روش یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان
تا الان با انواع چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان و خانوادهها آشنا شدین. همچنین انتهای هر پاراگراف راه حلهایی برای حل اون مشکلها ارائه کردیم. اما الان نوبت معرفی بهترین روش یادگیری کلاس اول برای داشنآموزان رسیده.
امروزه متدهای آموزشی مختلفی ابداع شده که خانوادهها میتونن از اونها استفاده کنن. برای مثال آموزش اعداد فارسی یا انگلیسی با شعر به دانشآموزان یا یادگیری کلمات فارسی با استفاده از فلش کارت از جمله این تکینکهاست. ولی اگه قرار باشه بهترین روش یادگیری کلاس اول رو معرفی کنیم، به یک چیز میرسیم: ویدیوهای آموزشی.
تابلو مونا لیزا رو تقریبا تمامی افرادی که به اینترنت یا تلویزیون دسترسی دارن دیدن. برای به خاطر آوردن تابلو مونا لیزا نیاز نیست که دوباره عکس اون رو ببینین. مطمئنا هرکی یک بار تابلو مونا لیزا رو دیده باشه میتونه اون رو تشخیص بده.
شاید اسمش رو فراموش کنه ولی خود تصویرشو نه. حالا یکی از نمایشنامههای شکسپیر رو در نظر بیارین، مثلا هملت. شما اگه ۲۰ بار هم هملت رو خونده باشین نمیتونین تمامی دیالوگهای اون رو حفظ کنین. تهش این جمله «بودن یا نبودن مسئله این است.» رو یادتون بمونه.
خب تفاوت در اینجا چیه؟ چرا ما میتونیم تابلو مونا لیزا رو حتی اگه یک سال هم نبینیمش به خاطر بیاریم ولی با خوندن شکسپیر نمیتونیم به طور کامل متن رو حفظ کنیم؟ جواب توی ساز و کار مغز ما نهفتهست؛ یعنی مدل حفظ کردن اطلاعات توی ذهن.
وقتی که یک تصویر رو تماشا میکنیم، اطلاعات اون توی حافظه بصری یا تصویری ما تثبیت میشه. ولی متن کتابها موقع مطالعه توی حافظه نوشتاری ما قرار میگیرن.
حافظه تصویری به دلیل سیر تکاملی انسان، چون ما قبل از ابداع خط مشاهده میکردیم و مشاهداتمون رو یادمون میموند، ماندگاری بیشتری نسبت به حافظه نوشتاری داره. اینجا متوجه تاثیر ویدیوهای آموزشی در یادگیری بیشتر میشیم.
اما ماندگاری بیشتر اطلاعات توی ذهن با استفاده از ویدیوهای آموزشی، تنها مزیت استفاده از این روش آموزشی نیست. بلکه ویدیوهای آموزشی دسترسی راحتتری نسبت به کتابهای درسی دارن. چون دانشآموزان میتونن توی گوشیشون هم این ویدیوها رو تماشا کنن و برای درس خوندن فقط به یک وسیله پخش ویدیو نیاز دارن.
توی تحقیقات و مطالعات اخیر هم این نکته ثابت شده که یادگیری با استفاده از ویدیوهای آموزشی، تا ۵ برابر بیشتر توی یادگیری دانشآموزان تاثیر داره.
برای آشنایی بهتر دانشآموزان با فضای آموزشی و افزایش یادگیری کلاس اول اونها، استفاده از ویدیوهای آموزشی، بهترین انتخابیه که خانوادهها میتونن داشته باشن.
اپلیکیشن فاب، بهترین روش آموزش کلاس اول دبستان
متوجه شدیم که بهترین روش یادگیری کلاس اول، استفاده از ویدیوهای آموزشیه. حالا قراره با بهترین و ارزانترین اپلیکیشن ارائه دهنده ویدیوهای آموزشی آشنا بشین.
اپلیکیشن فاب، یک نوآوری آموزشیه که به دانشآموزان سرتاسر ایران اجازه میده تا به بهترین منابع آموزشی دسترسی داشته باشن. با دانلود این اپلیکیشن دانشآموزان به ساعتها ویدیوهای آموزشی دروس مختلف دسترسی دارن. نکته جالب توجه اینجاست که اونها میتونن این ویدیوها رو به بهای یک بیسکوییت تهیه کنن؛ یعنی تنها ۱۰ هزار تومان برای هر درس.
اپلیکیشن فاب امکان اجرا روی تمامی گوشیهای هوشمند و رایانهها رو داره و به همین دلیل دسترسی آسانی برای دانشآموزان ایجاد میکنه.
یادگیری عمیق، دسترسی آسان، هزینه پایین استفاده و استفاده از بهترین اساتید کشور و تازهترین روشهای تدریس روز، اپلیکیشن فاب رو به بهترین روش یادگیری کلاس اول دبستان تبدیل میکنه.
جمعبندی چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان و خانوادهها
توی این مقاله با چالشهای یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان و خانوادهها آشنا شدیم. دیدیم که چقدر این پایه تحصیلی اهمیت داره، انواع مشکلات یادگیری کلاس اول رو شناختیم، برای اون مشکلها راه حل ارائه کردیم و در آخر مقاله هم بهترین روش یادگیری کلاس اول با استفاده از اپلیکیشن آموزشی فاب رو معرفی کردیم.
امیدوارم که این مقاله تاثیر مثبتی توی رفع مشکلات یادگیری کلاس اول برای دانشآموزان و خانوادهها داشته باشه.
مشکلات یادگیری کلاس اول ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه. اولین تجربه آموزشی، اضطراب جدایی، آشنا نبودن به قوانین جدید و ... از جمله مشکلات دانشآموزان کلاس اولیه که توی این مقاله به طور کامل به اونها اشاره کردیم.
فراهم کردن بستر مناسب آموزشی، تهیه وسایل مورد نیاز و حمایتهای عاطفی از جمله وظایف خانوادهها در رابطه با رفع مشکلات یادگیری کلاس اوله.
همونطور که توی مقاله هم اشاره کردیم، استفاده از ویدیوهای آموزشی، بهترین روش یادگیری کلاس اول برای دانشآموزانه.
دیدگاه و نظرات
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن