آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
چگونگی رفع اختلال یادگیری ریاضی کودکان، دغدغه خیلی از والدینه. بعضی از کودکان، از کلاس درس ریاضی فرارین و به دلایل مختلف (که یکی از اونها اختلال مورد بحثه) در یادگیری ریاضی مشکل دارن.
این اختلال، حالتیه که کودک در اثر اون، توانایی درک مسائل ریاضی و بعضی وقتها انجام حساب و کتابهای ساده و اولیه رو هم نداره. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه این مطلب از فاب همراه ما باشین.
همونطور که گفته شد، اختلال یادگیری ریاضی کودکان نوعی اختلاله که به خاطر اون، فرد توی انجام محاسبات ساده هم مشکل داره.
خبر خوب اینه که خیلی از کودکان درگیر این اختلال، مثل اختلال خواندن، تونستن اون رو برطرف کنن. اما خبر بد اینه که در صورت نادیده گرفتن اون، ممکنه تاثیرات منفی این اختلال رو روی جنبههای مختلف زندگی مشاهده کنین!
رفع اختلال یادگیری ریاضی کودکان امکان پذیره، پس برطرف کردن اون رو در اولویت کار خودتون و فرزندتون قرار بدین.
واضحه که فقط به علت ضعف کودک در محاسبات نمیشه به کودک برچسب ابتلا به اختلال یادگیری ریاضی کودکان رو زد! قبل از هر اقدامی باید مطمئن بشیم که کودک دچار این اختلال شده یا فقط به دلیل بازیگوشی، حواسپرتی و غیره، از ریاضی فراریه.
در ادامه علائم وجود اختلال یادگیری ریاضی کودکان رو بررسی میکنیم؛ توجه داشته باشین که تنها مشاهده یک مورد از موارد زیر نمیتونه نشوندهنده وجود این اختلال باشه و بروز چند مورد از اونها است که این شک رو، به وجود میاره.
تاکید میشه که در صورت مشاهده مکرر چند مورد از موارد بالا در فرزند خودتون، باید نسبت به رفع اون پافشاری کنین.
در توضیحات بالا، با علائم و نشانههای وجود این اختلال آشنا شدیم و حالا، زمان اینه که روشهای رفع اون رو بررسی کنیم. توجه داشته باشین که درمان باید اصولی باشه؛ پس در کنار بکارگیری روشهای زیر، مراجعه به پزشک رو هم در برنامه خودتون قرار بدین. روشهای رفع اختلال یادگیری ریاضی کودکان به شکل زیره:
ممکنه برای شما این سوال و ابهام وجود داشته باشه که علت بروز اختلال یادگیری ریاضی کودکان چیه؟ باید بگییم که موارد مختلفی هستن که باعث بروز این اختلال میشن و هنوز دلیل اصلی و قطعی اون مشخص نشده. به طور کلی میشه موارد زیر رو علت بروز این اختلال دونست:
در این مطلب درباره چگونگی رفع اختلال یادگیری ریاضی کودکان، علل بروز اون، نشونههای وجود اون و... صحبت کردیم. توجه داشته باشین که تشخیص قطعی و درمان کامل این اختلال کار هر شخصی نیست و نیازه با مشاور یا پزشک مشورت بشه. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اختلال مورد بحث، به مقاله فوق مراجعه کنین.
این اختلال که معمولا در کودکان رخ میده، عدم توانایی انجام محاسبات ریاضیه؛ افراد مبتلا گاها با شمارش ساده اعداد هم مشکل دارن.
مواردی مثل شمارش نادرست اعداد، تنفر از ریاضی و فرار از یادگیری این درس، بررسی چندین باره مسائل برای پاسخگویی و…، از جمله نشونههای بروز این اختلال هستن.
استفاده از بازی ریاضیها، تشویق و هدیه دادن به کودک، دارودرمانی (در صورت توصیه پزشک) و… از جمله روشهای رفع این اختلال هستن. برای مشاهده موارد بیشتر، به متن مقاله مراجعه کنین.
مواردی مثل آسیبهای مغزی کودک، سابقه خانوادگی، بیشفعالی، ضعف حافظه و… رو میشه از جمله علل بروز این اختلال دونست.