برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی | فاب
فاطمه بابانژادبه‌روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
134

برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی

برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی یک اصل مهم برای موفقیت تحصیلی دانش‌آموزانه؛ اکثر اون‌ها با ورود به سال دوازدهم با حجم زیادی از مطالب درسی مواجه میشن. نزدیک شدن به آزمون سراسری و تاثیر معدل دوازدهم در کنکور، باعث میشه که افراد، استرس و اضطراب زیادی رو تحمل کنن.

پس بدون شک طراحی جدول برنامه‌ریزی درسی پایه دوازدهم تجربی یک عامل مهم در موفقیت تحصیلیه؛ دانش‌آموزان با برنامه‌ریزی می‌تونن مدیریت زمان بهتری رو برای درس خوندن تجربه کنن.

بسیاری از دانش‌آموزان همیشه این سوال رو در ذهن خودشون دارن که چگونه برنامه‌ریزی درسی کنیم؟ یا این که از کی برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی برای معدل بالا رو آغاز کنیم؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات و آشنایی بیشتر با اصول طراحی برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی برای امتحانات نوبت دوم و نوبت اول، تا انتها همراه ما باشین.

آموزش شیمی دوازدهم

آموزش شیمی دوازدهم

دوره آموزش شیمی دوازدهم فاب به شما یاد می دهد تا چطور از پس سوالات سخت و مفهومی شیمی دوازدهم بر بیایید و به درصد 100 برسید.

مزایای برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی برای دانش‌آموزان

همه دانش‌آموزان از تغییرات آزمون سراسری باخبر هستن؛ در واقع، تغییرات کنکور امسال و افزایش درصد سهم معدل سال دوازدهم در کنکور، اون‌ها رو با چالش‌های زیادی روبه‌رو کرده. دانش‌آموزان باید در کنار تلاش برای قبولی در کنکور، خودشون رو برای امتحانات نهایی هم آماده کنن.

مزایای برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی برای دانش‌آموزان | فاب

برای رسیدن به موفقیت، دانش‌آموزان باید با برنامه درس بخونن. داشتن یک برنامه‌ریزی دقیق به اون‌ها کمک می‌کنه که اصولی‌‌تر درس بخونن و اینجاست که اهمیت طراحی جدول برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی برای امتحانات نوبت اول و نوبت دوم مشخص میشه. برنامه‌ریزی درسی مزایای زیادی برای شما داره که ما در این قسمت این مزایا رو بررسی می‌کنیم.

آمادگی بهتر برای شرکت در کنکور

آزمون سراسری یکی از مهم‌ترین اتفاقات تحصیلی دانش‌آموزانه؛ در واقع این اتفاق سکوی بزرگی برای پرتاب به سمت موفقیته. این که اون‌ها بتونن به نتیجه دلخواه در آزمون سراسری برسن، تنها با برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی ممکنه.

دانش‌آموزان با داشتن برنامه پایه دوازدهم تجربی، می‌تونن در حساس‌ترین سال تحصیلی خودشون، بهترین مسیر رو برای درس خوندن انتخاب کنن. با برنامه‌ریزی، شما می‌تونین زمان‌بندی مناسبی برای درس خوندن و تست‌زنی داشته باشین و به راحتی درس‌هاتون رو مرور کنین.

از همه مهم‌تر با برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی، دانش‌آموزان فرصت مرور مطالب درسی سال گذشته‌شون رو دارن.

کنترل استرس و اضطراب‌های تحصیلی

کنترل استرس و اضطراب‌های تحصیلی یکی از مزایای مهم برنامه‌ریزی درسی در سال دوازدهمه. اکثر دانش‌آموزان در پایه دوازدهم استرس و نگرانی‌های زیادی برای آینده تحصیلی و شغلی خودشون دارن. نگرانی از وضعیت موجود، چالش‌های زیادی رو برای اون‌ها ایجاد می‌کنه.

اون‌ها با برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی می‌‌تونن به بهترین شکل ممکن درس بخونن. در واقع برنامه‌ریزی به دانش‌آموزان کمک می‌کنه که مشکلات مسیر تحصیلی‌شون رو بشناسن و متناسب با این دغدغه‌ها بهترین راه رو برای درس خوندن انتخاب کنن.

موفقیت در امتحانات نهایی

چرا برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی نوبت دوم و نوبت اول مهمه؟ چون دانش‌آموزان باید برای پشت‌ سر گذاشتن دوران مدرسه، از سدی به اسم امتحانات نهایی عبور کنن. با توجه به تغییرات کنکور در چند سال اخیر و افزایش تاثیر معدل در رقابت حساس کنکور، دانش‌آموزان تمایل دارن با تمرکز بیشتری در امتحانات نهایی شرکت کنن.

موفقیت در امتحانات نهایی

اون‌ها با برنامه‌ریزی می‌تونن با تسلط بهتری درس بخونن و در جلسه آزمون حاضر بشن. موفقیت در امتحانات نهایی، با داشتن یک برنامه‌ درسی منعطف امکان پذیره.

نکات مهم برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی

دانش‌آموزان باید بدونن برای داشتن یک برنامه پایه دوازدهم تجربی منعطف، اصلی‌ترین کار توجه به نکات مهم برنامه‌ریزی درسیه. در واقع برنامه‌ریزی یک کار تخصصیه که بهتره در تنظیم اون به نکات مهمی توجه بشه.

دانش‌آموزان با در نظر گرفتن این نکات می‌تونن یک برنامه‌ریزی فوق‌العاده رو تجربه کنن. ما در این قسمت این نکات رو به صورت دقیق بررسی می‌کنیم.

افزایش تدریجی ساعت مطالعه

برای اینکه به یک برنامه‌ریزی استاندارد برسین، بهتره که به خیلی از موضوعات مهم و کلیدی توجه کنین. ساعت مطالعه خود‌تون رو بر اساس واقعیت‌های موجود تنظیم کنین.

اگه همیشه روزی 4 ساعت درس می‌خوندین، نمی‌تونین از فردا این مقدار رو به 9 ساعت برسونین. افزایش تدریجی ساعت مطالعه به شما کمک می‌کنه که به اجرای برنامه‌های درسی‌تون متعهد باشین.

خیلی از دانش‌آموزان تحت تاثیر هیجانات لحظه‌ای تصمیم‌گیری می‌کنن و در ابتدای شروع برنامه‌ریزی ‌شون تصمیم می‌گیرن که ساعت زیادی رو به درس خوندن اختصاص بدن؛ اما، به دلیل عدم هماهنگی با واقعیت‌های موجود برنامه‌ریزی خودشون رو رها می‌کنن. تعهد به اجرای برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی، مهم‌ترین رکن موفقیت تحصیلی دانش‌آموزانه.

توجه به زمان‌های استراحت

قرار نیست که در سال آخر، خودتون رو به طور کامل از تفریح و استراحت محروم کنین! در تنظیم یک برنامه اصولی، زمانی به تفریح و استراحت اختصاص پیدا می‌کنه. بهتره این موضوع رو بدونین که برای رسیدن به موفقیت باید ذهن آزاد‌تری داشته باشین.

توجه به زمان‌های استراحت

شما با تفریح و استراحت به اندازه می‌تونین انگیزه بیشتری برای درس خوندن داشته باشین. در رعایت این موضوع بهتره که حد و تعادل رو رعایت کرده تا شرایط بهتری رو برای درس خوندن تجربه کنین.

خیلی از دانش‌آموزان هنگام طراحی برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی، حد تعادل رو رعایت نکرده و با عدم توجه به این موضوع، کار رو برای خودشون سخت‌تر می‌کنن.

توجه به ویژگی‌های فردی

همه دانش‌آموزان سال دوازدهم شرایط متفاوت‌تری رو تجربه می‌کنن؛ یک برنامه یکسان برای همه شما نتیجه بخش نیست. در واقع توجه به تفاوت‌های فردی در برنامه‌ریزی به شما کمک می‌کنه که بتونین با تمرکز بیشتری به اجرای برنامه‌های خودتون پایبند باشین. توجه به ویژگی‌های فردی فاکتوری مهم در برنامه‌ریزی درسیه.

در نظر گرفتن زمان‌های جبرانی

خیلی از مواقع، برنامه‌های درسی به دلایل مختلفی اجرا نمیشه؛ این موضوع به مرور باعث دلسردی شما میشه. در نظر گرفتن زمان‌های جبرانی باعث میشه که دانش‌آموزان بتونن زمان‌هایی رو به کار‌های عقب افتاده خودشون اختصاص بدن.

مثلا اگه امروز شما دو ساعت رو به مطالعه درس ریاضی اختصاص دادین؛ ولی، به دلیل حضور یک مهمون نتونستین مطالعه درسی خودتون رو تکمیل کنین، در برنامه‌ریزی منعطف این موضوع قابل حل و کنترله و جای نگرانی نیست!

آموزش ریاضی دوازدهم تجربی

آموزش ریاضی دوازدهم تجربی

کتاب ریاضی سال دوازدهم از 7 فصل تشکیل شده. در آموزش ریاضی دوازدهم تجربی دانش‌آموزان با سرفصل‌های این درس به صورت دقیق آشنا میشن.

چطور برای خودمون برنامه‌ریزی پایه دوازدهم تجربی رو بنویسیم؟

خب تا اینجای مطلب با اهمیت و نکات مهم برنامه‌ریزی درسی پایه دوازدهم تجربی آشنا شدین. با رعایت تموم این نکات شما می‌تونین یک برنامه منعطف رو برای خودتون پیاده‌سازی کنین.

اگه شما دانش‌آموز سال دوازدهم هستین و دوست دارین برای خودتون برنامه‌ریزی درسی کنین باید در قدم اول یک فهرست کامل از تموم کارای روزانه‌تون فراهم کنین.

  • در این فهرست شما باید درس‌ها و کار‌ها‌تون رو به ترتیب اولویت طبقه‌بندی کنین. وقت‌هایی رو که زمان بیشتری دارین رو مشخص کنین و به زمان‌های جبرانی‌تون اختصاص بدین.
  • در قدم بعدی، شما باید میانگین زمان مطالعه روزانه‌تون رو مشخص کنین؛ به هر درس زمانی رو اختصاص بدین. در برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی، دروسی رو که ضعف دارین مشخص کنین و اون‌ها رو در اولویت مطالعه خودتون قرار بدین.
  • سعی کنین با تمرکز بیشتر درس بخونین و زمان‌تون رو به شکل بهتری مدیریت کنین. در واقع افزایش تمرکز باعث می‌شه که مطالب درسی رو با سرعت بیشتری یاد بگیرین.

انواع برنامه‌ریزی برای پایه دوازدهم تجربی

برای این که یک برنامه‌ریزی برای خودتون طراحی کنین، روش‌های مختلفی وجود داره که باید با در نظر گرفتن عادت مطالعاتی و روشی که فکر می‌کنین با استفاده از اون بهترین نتیجه براتون اتفاق میفته، برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی خودتون رو بنویسین. از انواع برنامه‌ریزی می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

انواع برنامه‌ریزی برای پایه دوازدهم تجربی
  • برنامه‌ریزی روزانه: در این نوع برنامه‌ریزی، شما اولویت‌های مطالعه خودتون برای یک روز رو مشخص می‌کنین و از ابتدای روز، شروع به درس خوندن می‌کنین و در انتها، به یک جمع‌بندی از اون درس‌هایی که مطالعه کردین میرسین.
  • برنامه‌ریزی هفتگی: برای این نوع برنامه‌ریزی، شما باید مطالعه درس‌های خودتون رو در 6 روز هفته برنامه‌ریزی کنین و در این 6 روز، دروس مشخص شده رو به خوبی مطالعه کنین. در آخر می‌تونین برای تثبیت مطالب خونده شده، روز جمعه رو مخصوص آزمون و تحلیل آزمون قرار بدین.
  • برنامه‌ریزی ماهانه: این نوع برنامه‌ریزی تقریبا بلند مدته و شما برای یک ماه خودتون، برنامه‌‌ریزی کردین و می‌دونین که در روز‌های آینده، قراره کدوم درس رو مطالعه کرده و یا آزمونش رو بدین.

جمع‌بندی

برنامه‌ریزی درسی دوازدهم تجربی یک راهکار مهم برای موفقیت تحصیلی شماست؛ دانش‌آموزان با برنامه‌ریزی درسی می‌تونن با تمرکز بیشتری درس بخونن و برای خودشون برنامه‌ریزی کنن. برنامه‌ریزی اصول و قواعد خاص خودش رو داره که ما در این قسمت این موضوع رو به صورت کامل بررسی کردیم.

اکثر دانش‌آموزان سال دوازدهم برای اینکه بتونن یادگیری مفهومی‌تری رو در دوران برنامه‌ریزی تجربه کنن باید از یک محصول کمک آموزشی مناسب استفاده کنن. با توجه به اهمیت منابع آموزشی در یادگیری بهتر دانش‌آموزان، گروه آموزشی فاب با ارائه دوره‌های آموزشی ارزون، یادگیری رو برای اون‌ها لذت‌بخش کرده.

دانش‌آموزان با نصب اپلیکیشن فاب می‌تونن با سرعت عمل بیشتری مطالب درسی خودشون رو یاد بگیرن. برای دسترسی به محتوا‌های آموزشی فاب، کافی همین حالا اپلیکیشن فاب رو دانلود و بعدش نصب کنین.

برنامه‌ریزی درسی چه مزایایی برای دانش‌آموزان داره؟

دانش‌آموزان با برنامه‌ریزی درسی می‌تونن زمان‌شون رو مدیریت کنن و برای رقابت حساس کنکور آماده بشن.

در برنامه‌ریزی درسی توجه به چه نکاتی ضروریه؟

در تنظیم برنامه‌ریزی درسی، دانش‌آموزان باید به زمان‌بندی استاندارد مطالعه توجه کنن و برنامه‌ای منعطف رو برای خودشون پیاده‌سازی کنن.

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری این مقاله با دوستان

مقالات مرتبط

دیدگاه و نظرات