آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
شاید شما هم وقتی اسم کنکور ریاضی رو بشنوین، ترس برتون داره و مثل خیلی از داوطلبان این رشته، سر در گم بشین.
اگه هنوز اول راه هستین، اگه هنوز انتخاب رشته نکردین و قصد دارین ریاضی رو به عنوان رشته تحصیلیتون انتخاب کنین و اگه دیگه وارد این مسیر شدین و دنبال یک راهکار برای مدیریت درسهاتون میگردین، این مقاله مخصوص خودتونه.
اینجا قراره بهتون یاد بدیم که چطوری با برنامهریزی کنکور ریاضی، صد خودتون رو در این مسیر برای قبولی در آزمون سراسری بذارین.
اگه شما هم طرفدار دو آتیشه پادکستهای آموزشی هستین و فرصت خوندن این مقاله رو هم ندارین، بهتون پیشنهاد میکنیم که پادکست برنامهریزی کنکور ریاضی رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست فاب باشین🎧🎙📚
شاید اصلا پیش خودتون بگین چرا کنکور؟ کنکور به چه درد میخوره وقتی میتونم حتی بدون کنکور هم دانشگاه قبول بشم؟
درسته! درسته که میتونین بدون کنکور دانشگاه قبول بشین؛ اما کدوم دانشگاه؟! و مهمتر از همه اینکه آیا اون رشتهای هم که دوست دارین، توی اون دانشگاهی که دوست دارین میتونین بدون کنکور قبول بشین؟! قطعا نه! پس شما باید برای قبولی در رشته و دانشگاه خوب در کنکور شرکت کنین.
اینجاست که اهمیت برنامهریزی برای کنکور ریاضی مشخص میشه. اما قبلش باید یک سری اطلاعات در مورد کنکور به دست بیارین و بعد شروع کنین به برنامهریزی برای کنکور.
شما باید برنامه مختص به خودتون رو طراحی کنین و زمانبندی دروس و میزان مطالعه شما برای هر درسی باید با توجه به نقاط قوت و ضعف شما تعیین بشه.
برای مثال اگه در درس شیمی ضعف دارین باید برای مطالعه این درس بیشتر زمان بذارین و اگه در درس فیزیک قوی هستین، نیاز نیست خیلی برای مطالعه درسنامه اون زمان بذارین و بهتره که تست بیشتری برای اون بزنین.
در فایل زیر میتونین نمونه برنامهریزی کنکور ریاضی رو ببینین و ازش برای برنامهریزی خودتون الهام بگیرین. تاکید میکنیم که برنامه شما نباید دقیقا شبیه به این برنامه یا برنامه دیگهای باشه.
همونطور که میدونین سوالات کنکور از سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم طرح میشه و ضریب دروس تخصصی توی کنکور ریاضی این جوریه که ریاضی ضریب 12، فیزیک 9 و شیمی 7 رو به خوش اختصاص داده. اگه دوست دارین راجع به درسهای عمومی هم بدونین میتونین به مقاله تاثیر دروس عمومی در کنکور 1403 مراجعه کنین.
اما حتما میدونین که دروس عمومی از کنکور حذف شدن و نمره اونها که در امتحانات نهایی به دست میارین، در نتیجه کنکور شما تاثیرگذاره.
کنکوریهای عزیز! مهمترین منبع ما کتاب درسیه؛ پس بهش به چشم نقشه گنج نگاه کنین و خط به خط کتاب درسی رو خوب بخونین و بعد برین سراغ کتابهای کمک درسی و ویدیوهای آموزشی. یک یادآوری هم بکنم که ما توی سایتمون فایل کتابهای درسی رو هم داریم و شما میتونین اونها رو دانلود کنین تا همیشه همراه خودتون داشته باشین.
بعد از این که هدفتون رو مشخص کردین و فهمیدین کدوم دانشگاه رو قراره هدف خودتون قرار بدین و بعد از اینکه فهمیدین چه درسهایی توی کنکور ریاضی ارزش بیشتری داره، باید برای خودتون یک جدول برنامهریزی کنکور ریاضی طراحی کنین. این برنامه باید بعد از بررسی تعداد سوالات کنکور و متناسب با بودجه بندی باشه.
توصیه میکنم بهترین دفترتون رو انتخاب کنین که دوستش داشته باشین و بهتون انرژی مثبت بده. توی این دفتر دوستداشتنی روزهای هفته رو به اضافه کارها و درسهایی که باید بخونین، اضافه کنین.
برنامهریزی کنکور ریاضی شما میتونه هفتگی، ماهانه یا سالانه باشه. اما حتما باید جزئیات هر روز رو در اون وارد کنین که بدونین هر ساعت از روز رو چطوری باید جلو ببرین.
اگه دنبال برنامهریزی کنکور ریاضی به صورت اصولی هستین، باید بگم که خلاصهنویسی یکی از مهمترین قسمتهای برنامهریزیه. چون روزانه شما اطلاعات زیادی رو دریافت میکنین و ذهن شما نیاز داره همه این اطلاعات رو دستهبندی کنه و توی خودش نگه داره.
حالا شاید برای شما هم سوال باشه که چه چیزهایی برای برنامهریزی درسی مهمه؟
اگه در حین برنامهریزی کنکور ریاضی به زمان اهمیت نداده باشین، نه تنها اون برنامه معتبر نیست، بلکه باعث میشه در مسیری که در پیش دارین به هدفی که میخواین نرسین و نتونین روی زمانتون مدیریت درستی داشته باشین. اینطوری میشه که زحماتتون به باد میره.
بهتره خودتون رو ارزیابی کنین که شما با توجه به استعدادها و تواناییهاتون، بهتره کدوم مباحث رو در اولویت قرار بدین و چه میزان زمانی برای هر کدوم از اونها لازمه.
در کل رفقا بهتره که این مدیریت زمان رو توی زمانهای مختلف امتحان کنین. یعنی برنامه رو روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه تدوین کنین و خودتون رو متعهد بهش بدونین.
یکی از روشهای درس خوندن که به مدیریت زمان شما کمک میکنه استفاده از ویدیوهای آموزشیه. فاب در تمام دوران پرالتهاب کنکور همراه شماست تا بهترین نتایج رو به دست بیارین. با فاب به ساعتها ویدیوی آموزشی تمام درسهای تمام پایهها دسترسی دارین و بهترین آموزش دروس متوسطه دوم رو در این اپلیکیشن پیدا میکنین.
در برنامهریزی کنکور ریاضی، ضریب دروس برای انتخاب رشته و دانشگاه رو باید در نظر بگیرین که بدونین برای کدوم یکی از اونها باید بیشتر وقت بذارین؛ شما باید هدفتون رو در نظر بگیرین و با آگاهی درس بخونین. بهترین روش درس خوندن برای دانشآموزان کنکوری، مطالعه همراه با خلاصهنویسی و یادداشتبرداریه. ما مطالعه روزنامهوار رو اصلا توصیه نمیکنیم.
باید توی برنامهریزیتون به زمان اهمیت بدین که خدای نکرده نزدیک کنکور ریاضی وقت کم نیارین یا اینکه حجم زیاد درسها رو در یک زمان محدود نگنجونین که خسته نشین و انگیزهتون رو از دست ندین. به زندگی شخصی و خودتون بها بدین؛ چون از شما فقط یک دونه توی دنیا وجود داره.
توی این مسیری که در پیش دارین، فاب بهتون کمک میکنه که پیشرفت کنین. پس هر سوال یا موضوعی بود که در اون به کمک نیاز داشتین، حتما توی قسمت نظرات با ما در میون بذارین تا راهکار درست رو بهتون معرفی کنیم.
مطالعهای که با یادداشتبرداری و خلاصهنویسی تلفیق شده باشه.
بالاترین ضریب مربوط به درس ریاضیه.
قطعا مهمترین منبعی که سوالات کنکور از اون طراحی میشه کتابهای درسیه.
چون همه ساعتهایی که باید درس بخونیم و مباحثی که باید مطالعه کنیم مکتوب و منظم ثبت بشه و از یادمون نره.
پیشنهاد ما اینه که از زمان ورود به پایه دهم که دیگه شما کنکوری به حساب میاین، برنامهریزی برای کنکور ریاضی رو شروع کنین.
برنامهریزی، پایه و اساس هر کاریه و بدون اون، درصد موفقیت پایین میاد. کنکور ریاضی هم که دیگه میدونین چقدر سخته و برای موفقیت در اون باید حتما برنامهریزی داشته باشین.