بهترین روشهای تقویت اجتماعی هشتم
مطالعات اجتماعی، یکی از دروس مهم پایه هشتمه. در این کتاب درسی 12 فصل و 24 درس وجود داره و شما دانشآموزان موظف هستین که تمام تمرکز و دقتتون رو به کار بگیرین تا بتونین در مسیر یاگیری و تقویت اجتماعی هشتم قدم بردارین.
لازمه بدونین که میزان توانمندی، هوش و استعداد افراد با هم فرق داره. هر فردی مطابق با شرایط و ویژگیهایی که داره میتونه مناسبترین روش مطالعه اجتماعی هشتم رو انتخاب کنه و مطالب درسیش رو یاد بگیره.
حالا به نظرتون برای تقویت این درس چه روشهایی وجود داره؟ آیا با هر روشی میتونین این درس رو یاد بگیرین و در ذهنتون موندگار کنین؟
اگه به دنبال پاسخ این نوع سوالات هستین و میخواین که با بهترین روشهای تقویت اجتماعی هشتم آشنا بشین، بهتون پیشنهاد میکنیم که حتما در ادامه این مقاله با اپلیکیشن آموزشی فاب همراه باشین. چون قصد داریم بهترین روشهای تقویت اجتماعی هشتم رو بهتون معرفی کنیم.
روش مطالعه اجتماعی هشتم
همونطور که در ابتدای این مقاله گفته شد، مطالعات اجتماعی یکی از مهمترین درسهای پایه هشتمه. به همین خاطر باید با نحوه مطالعه اجتماعی هشتم آشنا باشین تا بتونین به درک کاملی از مفاهیم این درس برسین.
اگه به محتوای این درس دقت کرده باشین، حتما متوجه شدین که اجتماعی هشتم، در دسته دروس حفظی قرار داره و حجم مطالب اون هم نسبتا زیاده.
به همین دلیل باید به دنبال بهترین و موثرترین روش مطالعه اجتماعی هشتم مثل خلاصهنویسی، استفاده از فیلمهای آموزشی، مطالعه کتاب درسی، برنامهریزی و... باشین تا به راحتی بتونین همه مطالب این کتاب رو یاد بگیرین و آمادگیتون رو برای حضور در کلاس و امتحانات این درس افزایش بدین.
راهکارهای تقویت اجتماعی هشتم
برای این که بتونین اجتماعی هشتم رو با جزئیات کامل و خیلی اصولی یاد بگیرین، بهتره که از کاربردیترین روش تقویت درس اجتماعی هشتم استفاده کنین. البته ناگفته نماند که شما برای یادگیری و تقویت مباحث این درس باید مطابق با برنامهریزی درسی، یک مطالعه درسی مستمر داشته باشین.
استفاده از فیلمهای آموزشی
فیلمهای آموزشی، اولین موردیه که میتونیم به لیست راهکارهای تقویت اجتماعی هشتم اضافه کنیم. با شروع سال تحصیلی، زمانی که دانشآموزان با کتابهای درسی و حجمهای مختلف روبهرو میشن، ممکنه به این موضوع فکر کنن که مطالعه و یاد گرفتن این حجم از مطالب به خصوص دروس حفظی، خیلی کار سختیه.
ما همه شما دانشآموزان رو درک میکنیم و میدونیم که مطالعه متون سنگین و جملات رسمی چقدر کار سنگین و خستهکنندهایه. برای این که بتونیم دغدغه شما رو برای یادگیری این درس به حداقل برسونیم، تصمیم گرفتیم که یک دوره با کیفیت و جامع برای آموزش این درس در اختیارتون قرار بدیم.
بنابراین اگه به دنبال بهترین ویدئوهای آموزشی هستین که میخواین شما رو نسبت به تهیه سایر منابع کمک آموزشی بینیاز کنه، بهتون توصیه میکنیم که حتما اپلیکیشن آموزشی فاب رو دانلود کرده و بعد فیلم آموزشی این درس با قیمت خیلی مناسب رو تهیه کنین. در این قسمت نمونهای از ویدئوی تدریس وجود داره که با کلیک بر روی اون میتونین از کیفیت دوره و نحوه آموزش مطلع بشین.
خلاصهنویسی
روش دیگهای که خیلی در تقویت درس اجتماعی هشتم تاثیر داره، خلاصهنویسیه. زمانی که سر کلاس این درس هستین یا مطلب مهمی رو خوندین، میتونین یک خلاصه جامع و کامل بنویسین. این روش به شما کمک میکنه که در هر موقعیتی به بخشهای مهم این درس دسترسی داشته باشین و آمادگیتون رو برای شرکت در امتحانات افزایش بدین.
برنامهریزی درسی
برنامهریزی درسی، یکی دیگه از روشهاییست که خیلی در تقویت اجتماعی هشتم تاثیر داره. شما با این روش میتونین مدیریت زمان رو یاد بگیرین و مطالب رو طبق برنامه به طور مستمر مطالعه کنین. اینطوری همیشه آمادگی لازم برای شرکت در امتحانات و فعالیتهای کلاسی رو دارین و میتونین این سال تحصیلی رو با بهترین نتیجه به پایان برسونین.
حضور فعال در کلاس درس
حضور فعال در کلاس درس، تاثیر زیادی در یادگیری و تقویت درس اجتماعی هشتم داره. زمانی که با هوش و حواس کامل به حرفها و توضیحات معلمتون گوش بدین و تمام سوالاتتون رو بپرسین، قطعا مشکلات درسی کمتری براتون به وجود میاد.
علاوه بر این مورد خیلی مهمه که در حل تمارین این درس مشارکت داشته باشین تا مطالب رو بهتر و با جزئیات بیشتری یاد بگیرین و در ذهنتون موندگار کنین.
آشنایی با ساختار و محتوای اجتماعی هشتم
مطالعات اجتماعی هشتم که شامل 12 فصل و 24 درس میشه و 5 حوزه از مباحث جغرافیایی، تاریخی و مدنی مورد بررسی قرار میگیره. این مباحث به شکل زیره و عنوانهای درسی فصلها هم در زیر هر کدوم به تفکیک آورده شده:
- فضا و مکان
- زمان، تداوم و تغییر
- فرهنگ و هویت
- نظام اجتماعی
- منابع و فعالیتهای اقتصادی
- تعاون
در فصل 1 مطالعات اجتماعی هشتم به شکلهای مختلف تعاون در مدرسه، خانه، جامعه و محله پرداخته میشه. به عبارت دیگه این مبحث قراره که درباره راههای همکاری و کمک کردن به دیگران صحبت کنه.
به عنوان مثال این فصل سعی داره که مطالبی رو درباره هدیه دادن، قرض دادن، تلاش برای آشتی و ایجاد صلح در بین مومنان و مشارکت برای برطرف شدن نیاز مالی فقرا در اختیارتون قرار بده. این مطالب در دو درس زیر تقسیم میشن:
- تعاون (1)
- تعاون (2)
- نقش دولت در اداره کشور
در این مبحث در مورد دولت و شهروندان، وظایف شهروندان و دولت و هچنین نقش رئیس جمهور و مجلس نمایندگان در کشور مورد بحث قرار میگیره.
- ساختار و تشکیلات دولت
- وظایف دولت
- نوجوانان و قانون
در این مبحث حقوق و وظایف نوجوانان بررسی میشه و این که اونها باید از این فرصت برای پیشبرد اهدافشون در آینده استفاده کنن.
- آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از آنها
- قوه قضاییه
- عصر ارتباطات
این روزها در دنیایی زندگی میکنیم که در هر جایی از کره زمین که باشیم به راحتی میتونیم با انسانهای دیگه ارتباط برقرار کنیم. بدون ارتباط بشر نمیتونه زندگی کنه و در این ارتباطات عقاید، افکار و احساسات با دیگران تبادل میشه.
- ارتباط و رسانه
- رسانهها در زندگی ما
- از حرا تا نینوا
در این درس جانشینی پیامبر و آغاز حکومت امام علی و همچنین اتفاقاتی که در این بین افتاده، آورده شده.
- ظهور اسلام در شبه جزیره عربستان
- از رحلت پیامبر تا قیام کربلا (نینوا)
- عصری تازه در تاریخ ایران
تاسیس سلسلهها و حکومتها در ایران به ترتیب و همچنین نبوغ ایرانیان در طب، تاریخ، ادبیات و بقیه علوم در این درس بررسی میشه.
- ورود اسلام به ایران
- عصر طلایی فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی
- از غزنویان تا هجوم چنگیز خان
دوره مغولها با حاکمیت چنگیزخان مغول شروع شد که در شمال چین و جنوب سیبری زندگی میکردن.
- غزنویان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان
- میراث فرهنگی ایران در عصر سلجوقی
- عصر مغول و تیموری
در این مبحث روی کار اومدن حکومت مغولها و حمله اونها به ایران و همچنین کشتار و صدمات این حکومت به ایران زمین بررسی میشه.
- حمله چنگیز و تیمور به ایران
- پیروزی فرهنگ بر شمشیر
- آسیا، پهناورترین قاره
در این درس قاره آسیا به عنوان بزرگترین قاره شناخته شده و کشورهای پرجمعیت در این قاره بررسی میشه. همچنین دین، نژاد و انواع مکانهای توریستی هم در این درس بررسی میشن.
- ویژگیهای طبیعی آسیا
- ویژگیهای انسانی و اقتصادی آسیا
- منطقه جنوب غربی آسیا و جایگاه ایران در آن
موقعیت جغرافیایی ایران در جنوب غربی قاره آسیا قرار داره که آبهای اون به دلیل داشتن ذخایر بالای منابع طبیعی به عنوان انبار نفت جهان هم شناخته میشه.
- ویژگیهای منطقه جنوب غربی آسیا
- ایران و منطقه جنوب غربی آسیا
- اروپا و افریقا، دو چهره متفاوت
در این درس در مورد موقعیت جغرافیایی و آب و هوای دو قاره اروپا و آفریقا و همچنین جمعیت، نژاد، زبان و دین در کشورهای مختلف این قارهها بحث میشه.
- ویژگیهای طبیعی و انسانی اروپا
- ویژگیهای طبیعی و انسانی افریقا
- قاره آمریکا و قاره اقیانوسیه
در این مبحث موقعیت و جایگاه جغرافیایی دو قاره آمریکا، استرالیا، اقیانوسیه و ویژگیهای طبیعی اونها بررسی میشه.
- قاره آمریکا
- قاره استرالیا و اقیانوسیه
جمعبندی
ما در این مقاله سعی کردیم که تعدادی از راه و روشهای کاربردی برای یادگیری و تقویت اجتماعی هشتم رو بهتون معرفی کنیم. از جمله این روشها میشه به خلاصهنویسی، حضور فعال در کلاس درس، حاشیهنویسی، برجستهسازی و استفاده از فیلمهای آموزشی اشاره کرد.
مطالعات اجتماعی، یکی از مهمترین درسهای حفظیه که در دل خودش کلی مطلب برای آموزش به دانشآموزان داره. نکته مهمی که در این مقاله بهش اشاره شد و نباید نسبت بهش بی اهمیت باشین، این بود که توانایی افراد با هم فرق داره. بنابراین هر فردی مطابق با شرایط، توانمندیها و استعدادهاش از روش خاصی برای مطالعه این درس استفاده میکنه تا بهترین نتیجه رو چه در کلاس و چه در امتحانات این درس به دست بیاره.
بنابراین، اگه یادگیری و تقویت درس اجتماعی هشتم براتون مهمه و میخواین که این درس رو با جزئیات کامل یاد بگیرین، بهتون پیشنهاد میکنیم که حتما از روشهای نام برده در این مقاله، به ویژه برنامهریزی درسی هشتم و فیلمهای آموزشی فاب استفاده کنین. ما به شما این اطمینان رو میدیم که با استفاده از این روشها، میتونین به بهترین شکل ممکن این درس رو بخونین و نتایج خوبی رو در طول سال تحصیلی هشتم به دست بیارین.
راه و روشهای زیادی بای تقویت اجتماعی هشتم وجود داره. از جمله این روشها میتونیم به خلاصهنویسی، حضور پویا در کلاس، استفاده از فیلمهای آموزشی فاب و... اشاره کنیم.
اولین روشی که خیلی در یادگیری این درس تاثیر داره، حضور فعال و پویا در کلاس درسیه. روش دیگهای که توصیه میشه حتما در طول این سال تحصیلی حتما برنامهریزی درسی داشته باشین و از ویدئوهای آموزشی این درس استفاده کنین.
دیدگاه و نظرات
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن