چگونه افت تحصیلی را جبران کنیم؟
افت تحصیلی موضوعیه که خیلی از والدین و دانشآموزان درگیرش میشن و همیشه به دنبال بهترین راهها هستن تا بتونن این مشکل رو به راحتی و بدون کوچکترین دغدغهای رفع و رجوع کنن. اگه به این موضوع توجه نشه، میتونه مشکلات زیادی رو برای دانشآموزان به وجود بیاره. در سالهای اخیر، غیر حضوری بودن مدارس باعث شد که خیلی از دانشآموزان از فضای درس و مدرسه فاصله بگیرن و افت تحصیلی رو در درسهاشون تجربه کنن.
علاوه بر این موضوع، خیلی از دانشآموزان در مقاطع خاصی از تحصیلشون درگیر افت تحصیلی میشن؛ مثل زمانی که دانشآموزان وارد مقطع جدید شده یا با حجم زیادی از درسهاشون روبهرو میشن.
اگه وضعیت تحصیلی فعلی یک دانشآموز، در جایگاه پایینتری نسبت به وضعیت تحصیلی گذشته اون قرار داشته باشه، متاسفانه، احتمال کاهش عملکرد تحصیلی اون دانشآموز بسیار بالاست.
معنای لغوی افت تحصیلی، کاهش عملکرد درسی دانشآموز در طول دوران تحصیلیشه؛ برای درک بهتر معنی این عبارت، دلیل افت تحصیلی و آشنایی با روشهای جبران اون، کافیه که همراه ما باشین.
افت تحصیلی چیست؟
قبل از بیان هر موضوعی بهتره که در قدم اول با تعریف دقیق افت تحصیلی آشنا بشین. به طور کلی، افت تحصیلی به معنی پایین بودن هوش دانشآموزان نیست! خیلی از دانشآموزان با ضریب هوشی بالا به خاطر شرایط خاصی دچار افت تحصیلی میشن و باید هر چه سریعتر راهکارهایی رو برای مقابله با افت تحصیلی پیدا کنن.
در واقع، کاهش عملکرد تحصیلی دانشآموزان زمانی اتفاق میفته که عملکرد تحصیلی دانشآموزان در مقایسه با سالهای گذشته کاهش پیدا کنه. به عنوان مثال، دانشآموزی رو در نظر بگیرین که در طول سه سال گذشته وضعیت درسی خوبی داشته؛ اما، به یک باره در سال تحصیلی جاری نمراتش به شدت کاهش پیدا کرده.
توصیه میکنیم که دانشآموزان در هر پایهای که هستن از روشهای صحیح مطالعه دروس مختلف مطلع باشن و برای بازدهی بهتر، یک برنامهریزی درسی اصولی همراه با استراحت و تفریح رو طراحی و اجرا کنن.
این موضوع نشوندهنده اینه که دانشآموز دچار افت شدید تحصیلی میشه چون روش مطالعه رو یاد نگرفته یا مشکلی اجازه نمیده به خوبی مطالعه کنه. در صورتی که مشکلات درسی توسط خانواده مدیریت و کنترل نشه، باعث بروز مشکلات جدیتری در وضعیت تحصیلی میشه. بدون شک دلایل افت تحصیلی دانشآموزان خیلی متنوع هست که در این قسمت به بررسی دقیق علل افت تحصیلی میپردازیم.
دلایل افت تحصیلی فردی چیست؟
معمولا وقتی علت به وجود اومدن یک مشکل رو بدونین، حل اون مسئله برای شما سادهتر میشه. در این بخش، دلیل افت تحصیلی در دانشآموزان رو بررسی میکنیم.
مواردی مثل نداشتن انگیزه و هدف، نداشتن اعتماد به نفس، روش مطالعه نادرست، ایجاد مشکلات روحی و روانی از جمله دلایلی هستن که میتونن تاثیر بسزایی در عملکرد تحصیلی داشته باشن.
دلایل زیادی برای افت تحصیلی وجود داره که در ادامه قراره بیشتر در موردشون با هم صحبت کنیم و راهکارهای جبران افت تحصیلی رو توضیح بدیم.
نداشتن انگیزه برای درس خوندن
بی انگیزگی، از مهمترین دلیل ضعف درسی دانشآموزانه. زمانی که فرد انگیزه لازم برای درس خوندن رو نداشته باشه، بدون شک تلاشی برای یادگیری مطالب درسی هم انجام نمیده. این موضوع در ادامه سال تحصیلی میتونه باعث افت شدید تحصیلی دانشآموزان بشه.
بیانگیزگی میتونه ناشی از نداشتن هدف مشخص، افسردگی به خصوص در نوجوانان و ترس از شکست باشه. در بسیاری از مواقع شنیدن نظرات منفی در مورد تحصیل میتونه دانشآموزان رو از ادامه مسیر دلسرد کنه.
والدین عزیز باید بدونن که کاهش عملکرد درسی رابطه مستقیمی با بیانگیزه شدن دانشآموزان داره؛ در صورتی که این موضوع برطرف نشه، در مدت کوتاهی زمینه ایجاد مشکلات درسی دانشآموزان فراهم میشه که خوشایند هیچ فردی نیست.
بهره هوشی متفاوت
میزان بهره هوشی در افراد کاملا متفاوته. این موضوع میتونه یکی از عوامل مهم در کاهش عملکرد تحصیلی دانشآموزان باشه.
والدین عزیز و دانشآموزان باید به این نکته مهم توجه کنن که هر چند بهره هوشی میتونه در روند تحصیلی افراد تاثیر گذار باشه؛ اما، بدون شک تلاش و پشتکار در این مسیر اهمیت بیشتری داره.
خیلی از دانشآموزان با ضریب هوشی بالا در طول دوران تحصیلشون دچار مشکلات درسی میشن. در مقابل دانشآموزانی هستن که با ضریب هوشی پایینتر با تلاش و پشتکار تونستن پیشرفت خوبی در درسهاشون داشته باشن.
به همین دلیل دانشآموزان باید برای رسیدن به موفقیت تلاش و پشتکار زیادی داشته باشن؛ تلاش شرط رسیدن به موفقیت تحصیلیه.
نداشتن اعتماد به نفس
نداشتن اعتماد به نفس، یکی دیگه از مواردیه که میتونیم به لیست علت افت تحصیلی در دانشآموزان اضافه کنیم. اعتماد به نفس خصوصا در سنین نوجوانی از اهمیت ویژهای برخورداره.
اگه دانشآموز، اعتماد به نفس کافی نداشته باشه و اغلب بر نقاط ضعف خود تاکید کنه، در ادامه دچار افت تحصیلی میشه و تا زمانی که این مشکل برطرف نشه، نمیتونه دانشآموز موفقی دوران تحصیل خودش باشه و طبیعتا اعتماد به نفس و انگیزش رو برای ادامه تحصیل از دست میده.
پس خیلی مهمه که والدین و دانشآموزان بتونن عوامل افت تحصیلی رو بشناسن و بهترین راهها رو برای جبران اون انتخاب کنن.
نداشتن مهارتهای درست مطالعه
آشنایی با شیوههای درست مطالعه یک گام مهم در پیشرفت تحصیلی دانشآموزانه. متاسفانه بسیاری از دانشآموزان روشهای درست درس خوندن رو بلد نیستن و همین موضوع، باعث میشه که نتونن به نتیجه دلخواهشون برسن. داشتن تمرکز لازم هنگام مطالعه و اطلاع از شیوههای درست درس خوندن میتونه دانشآموزان رو به موفقیت نزدیک کنه.
خیلی از دانشآموزان این عقیده رو دارن که با یک سبک مطالعاتی یکسان میتونن تمام دروس رو مطالعه کنن؛ بدون شک، چنین درس خوندنی نمیتونه نتیجه مطلوب رو برای شما به دنبال داشته باشه. اگه روش مطالعه دروس مختلف رو ندونین، ممکنه درک کافی از مباحث درسی نداشته و به مرور دچار افت تحصیلی بشین.
مشکلات جسمانی دانشآموزان
بسیاری از دانشآموزان به دلیل مشکلات جسمانی دچار کاهش نتایج تحصیلی میشن؛ ضعف بینایی، شنوایی و مشکلات جسمانی نیز دانشآموزان رو با چالشهای مختلفی در مسیر تحصیلی مواجه میکنه. بهتره که والدین و کادر آموزشی توجه زیادی به این موضوعات داشته باشن؛ زیرا، در صورت عدم توجه به این شرایط فرد در ادامه اعتماد به نفس خودش رو از دست میده و این موضوع باعث بروز مشکلات زیادی میشه.
مشکلات سلامت روانی و افت تحصیلی
مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب و پرخاشگری میتونه از مهمترین علل افت تحصیلی دانشآموزان باشه. بهتره که این مشکلات به درستی تشخیص داده و راهحلهایی برای کنترل اون در نظر گرفته بشه. برخی از افراد به علت نداشتن وضعیت جسمانی و حتی روانی مناسب، دچار ضعف تحصیلی میشن.
برای مثال اگر فرد دچار اختلال شنوایی باشه، ممکنه این مورد بر وضعیت تحصیل اون تاثیر بذاره. بهتره که در چنین شرایطی فرد به پزشک مراجعه کنه.
نداشتن هدف در مسیر تحصیل
یکی دیگه از علل افت تحصیلی در دانشآموزان، نداشتن هدف در مسیر تحصیله. دانشآموزان باید در ابتدای سال تحصیلی هدف خودشون رو از درس خوندن مشخص کنن؛ در واقع، تعیین هدف به دانشآموزان انگیزه حرکت میده.
به عنوان مثال دانشآموزی هدفش اینه که شاگرد اول کلاسشون باشه. این هدف میتونه به این فرد انگیزه بده که خیلی پرقدرتتر از قبل تلاش کنه.
بنابراین نداشتن هدف باعث میشه که دانشآموزان انگیزه لازم رو برای درس خوندن نداشته باشن و به مرور زمان شاهد کاهش وضعیت تحصیلی باشن.
استفاده زیاد از فضای مجازی
استفاده زیاد از فضای مجازی یکی از اصلیترین علتهای افت تحصیلی دانشآموزان هست. بسیاری از دانشآموزان روزانه زمان زیادی رو در فضای مجازی سپری میکنن. همین موضوع به تنهایی میتونه در کاهش عملکرد تحصیلی تاثیرات زیادی داشته باشه.
وابستگی زیاد دانشآموزان به والدین
وابستگی بیش از اندازه به پدر و مادر و عدم استقلال در انجام تکالیف در دراز مدت باعث کاهش عملکرد تحصیلی دانشآموزان میشه. بسیاری از دانشآموزان نمیتونن به تنهایی تکالیف خودشون رو انجام بدن. این وابستگی معمولا از سالهای دبستان شکل میگیره و در بالا رفتن پایه تحصیلی دانشآموزان تشدید میشه.
تغییر مقطع تحصیلی
گاهی اوقات دانشآموزان به دلیل تغییر مقطع یا حتی تغییر پایه دچار افت تحصیلی میشن. این موضوع به قدری رایجه که مشاورین در اکثر مواقع راهحل خاصی رو برای اون پیشنهاد نداده و والدین رو به صبر دعوت میکنن.
البته گاهی اوقات صبر کردن راه درستی نیست و باید به دنبال ریشه اصلی مشکل بگردیم. به طور کلی، دانشآموزانی که در حال تغییر مقطع هستن، باید قبل از ورود به سال تحصیلی، درسهاشون رو پیشخوانی کنن.
با پیشخوانی دروس، دانشآموزان میتونن با فضای کتابهای درسیشون بیشتر آشنا بشن و عملکرد بهتری رو در ادامه سال تحصیلی تجربه کنن.
دلایل مختلفی پشت افت تحصیلی پنهان شده؛ تغییر پایه و مقطع، فشار زیادی به دانشآموزان وارد میکنه؛ اونها باید بیشتر درس بخونن و با مباحث بیشتری آشنا بشن. البته این موضوع برای دانشآموزان ششمی و نهمی کمی متفاوته.
علل افت تحصیلی دانش آموزان متوسطه اول
این موضوع بیشتر از پایه هفتم دیده میشه. این پایه به کنکور نزدیکتره! دانشآموزان از همون ابتدا با فشار زیادی رو از سمت خانواده، دوستان و مدرسه برای کسب رتبه خوب در کنکور تحمل میکنن. سختی دروس، تغییر محیط مدرسه و دوری از دوستان نیز بیش از پیش خودنمایی میکنه.
اگه به موضوع افت تحصیلی در تغییر پایه نهم به دهم اهمیتی داده نشه، دانشآموزان فرصت طلایی کنکور رو از دست میدن و نمیتونن عملکرد خوبی رو در کنکور تجربه کنن. در این وضعیت برنامهریزی کنکور با به کارگیری بهترین روشهای درس خوندن نقش پر رنگی داره که باید جدی گرفته بشه.
علل افت تحصیلی دانشآموزان پایه هفتم
دانشآموزان ششمی در مقطع دبستان همه دروس خودشون رو با یک معلم پیش میبرن. از طرفی سطح دروس مقطع اول متوسطه با دبستان قابل مقایسه نیست و مطالب بسیار بیشتری رو پوشش میده. به همین دلیل تعدادی از دانشآموزان، به دلیل تعدد معلمان، سختی دروس، تغییر محیط مدرسه و دوری از دوستانشون دچار افت تحصیلی میشن.
اگر این افت تحصیلی مدتدار باشه بهتره حتما با یک مشاور حرفهای مشورت کنین.
نقش خانواده در افت تحصیلی دانشآموزان
تا این جای مطلب درباره عوامل فردی موثر بر کاهش عملکرد تحصیلی دانشآموزان صحبت کردیم. باید به این موضوع توجه کنین که در کنار عوامل فردی، خانواده میتونه نقش موثری در کاهش عملکرد یا پیشرفت تحصیلی دانشآموزان داشته باشه. ما در این قسمت به بررسی دقیق این موضوع میپردازیم.
مشکلات خانوادگی و تاثیر آن
وجود اختلافات خانوادگی آسیبهای زیادی رو به دانشآموزان وارد میکنه. اختلافات خانوادگی مانند: جدایی والدین، اعتیاد والدین و دعواهای دائمی در محیط خانواده به مرور باعث ایجاد تنش در دانشآموزان میشه.
در چنین محیطی دانشآموزان نمیتونن به راحتی به درس خوندن و پیشرفت تحصیلی فکر کنن و همین موضوع در ادامه باعث ضعیف شدن درسهاشون میشه. حتما دیدین که در زمان برگزاری امتحانات، کنکور و...، بسیار توصیه میشه که خانوادهها فضایی امن و آرام برای فرزندشون فراهم کنن.
تربیت فرزندان
اگه والدین سختگیری زیادی داشته باشن یا بالعکس و دانشآموز رو به حال خود رها کنن، به مرور این رفتار باعث میشه که فرزندشون دچار افت تحصیلی بشه. بهتره که والدین، دانشآموز خودشون رو درک کنن و در صورت وجود هرگونه مشکل در ارتباط با اون، با مشاوری با تجربه مشورت کنن.
مشکلات اقتصادی خانواده
یکی دیگه از انواع افت تحصیلی، مشکلات اقتصادی خانوادهست. وجود مشکلات اقتصادی در خانواده باعث میشه که علاقه دانشآموزان به درس خوندن کم بشه و به مرور تمایل بیشتری برای ورود به بازار کار پیدا کنن.
در این چنین شرایطی دانشآموزان نمیتونن به پیشرفت تحصیلی فکر کنن. جامعه با کنترل مشکلات اقتصادی دانشآموزان میتونه از روشهای جبران افت تحصیلی استفاده کنه.
میزان اهمیت خانواده به تحصیل دانشآموزان
بسیاری از خانوادهها تمایل زیادی به پیشرفت تحصیلی فرزندشون دارن. میزان اهمیت خانواده به تحصیل میتونه یکی از عوامل موثر در پیشرفت تحصیلی دانشآموزان باشه.
خانوادههایی که به تحصیل فرزندشون اهمیت میدن امکانات تحصیلی بیشتری رو برای فرزندشون فراهم میکنن. این موضوع یک گام مهم و اساسی در پیشرفت و جبران افت تحصیلی دانشآموزانه.
خانواده به طور مستقیم و غیرمستقیم در شکلگیری عقاید فرزندان نقش دارن. اگه والدین دانشآموز، دید خوبی نسبت به تحصیل داشته باشن؛ بدون شک، فرزند خودشون رو به درس خوندن تشویق میکنن.
والدینی که دائماً از مشاوران کمک میگیرند و به دنبال جواب این سوال هستن که «چگونه به کودک خود برای درس خواندن انگیزه بدهیم؟» اغلب افت تحصیلی کمتری در فرزندانشون میبینن.
پیشنهاد میکنیم که به عنوان یک الگوی مناسب برای فرزندتون، در ازای نقاط قوت و تلاشهای فرزندتون به اون هدیه بدین و در برابر نقاط ضعف اون صبوری کنین تا به مرور بتونه اونها رو جبران کنه.
نقش مدرسه در افت تحصیلی دانشآموزان
در کنار سایر عوامل، مدرسه تاثیر خیلی زیادی در وضعیت تحصیلی دانشآموزان داره. آشنایی با این دسته از علل افت تحصیلی دانشآموزان و راهکارهای آن میتونه به پیشرفت تحصیلیشون کمک کنه. در این قسمت به بررسی این عوامل میپردازیم.
ارتباط معلم با دانشآموزان
نوع تدریس معلمها در کلاس درس و نحوه برخورد با دانشآموزان میتونه تاثیر زیادی در وضعیت تحصیلیشون داشته باشه.
رفتار نامناسب کادر آموزشی میتونه دانشآموزان رو از تحصیل دلسرد کنه. بهتره که معلمها و کادر آموزشی به این موضوع مهم توجه کنن و در برخورد با دانشآموزان نهایت دقت رو داشته باشن.
معلم دانشآموز شما با روش تدریس و نحوه برخوردی که داره، میتونه بر وضعیت تحصیل فرزندتون تاثیر بزرگی داشته باشه. بارها دیدیم که برای مثال دانشآموزی شیفته درس ریاضیه، چون معلم ریاضی خودش رو خیلی دوست داره!
روابط همسالان و تاثیر آن در وضعیت تحصیلی دانشآموزان
گروهی از دوستان همیشه بیشترین تاثیر رو در شکلگیری رفتار دانشآموزان داره. زمانی که فرد باورها و رفتارهای نادرستی رو در محیط مدرسه از دوستان خودش یاد میگیره، به مرور از ادامه تحصیل دلسرد شده و این موضوع باعث افت تحصیلیشون میشه.
دوستان دانشآموز میتونن موجب تقویت انگیزه و علاقه اون به درس و مدرسه شده یا بالعکس، اون رو از تحصیل دور کنن. بهتره کادر آموزشی مدرسه ارزشهای درستی رو برای ادامه تحصیل، به دانشآموزان خود منتقل کنن.
ارتباط جامعه با دانشآموزان
- مشکلات اقتصادی: مشکلات اقتصادی جامعه با تاثیر بر نحوه زندگی خانوادهها و فضایی که ایجاد میکنه، ممکنه بر وضعیت تحصیلی دانشآموزان تاثیرات منفی داشته باشه.
- آسیبهای اجتماعی: فاصله بین نسلها و عدم درک متقابل، پایین اومدن سن اعتیاد، تاثیرات منفی شبکههای اجتماعی و... از جمله مواردی هستن که ممکنه موجب افت تحصیلی دانشآموزان بشه.
راههای جبران افت تحصیلی
تا اینجای مطلب بررسی علل افت تحصیلی دانش آموزان رو با هم انجام دادیم. در ادامه راهکارهای جبران افت تحصیلی دانشآموزان رو بررسی میکنیم. بهتره که والدین عزیز به این موضوع توجه زیادی کنن. چون در صورتی که افت تحصیلی فرزندشون برطرف نشه به مرور شاهد ترک تحصیلش خواهند بود.
مطالعه درست؛ یک گام برای جبران افت تحصیلی
مهمترین قدم برای جبران افت تحصیلی دانشآموزان، آشنایی با روشهای درست درس خوندنه. بسیاری از دانشآموزان زمان زیادی رو به مطالعه اختصاص میدن؛ اما، در نهایت به نتیجه دلخواه نمیرسن.
مطالعه طولانی مدت بدون داشتن تمرکز نه تنها به پیشرفت تحصیلی کمکی نمیکنه، بلکه باعث میشه که دانشآموز در طولانی مدت دچار خستگی بشه.
افزایش تمرکز هنگام مطالعه
افزایش تمرکز هنگام مطالعه باعث بالا رفتن قدرت یادگیری افراد میشه و این موضوع به سرعت عمل یادگیری مطالب درسی کمک میکنه. بهتره دانشآموزان محیط آرامی رو برای درس خوندن انتخاب کرده و از عواملی مثل تلفن همراه، تلویزیون و... که باعث ایجاد حواس پرتی میشه دوری کنن. محیطی رو برای مطالعه انتخاب کنین که تمرکز شما رو پایین نیاره. (عدم وجود سر و صدای زیاد، گرم یا سرد نبودن فضای مطالعه و...)
استفاده از ویدیو آموزشی درسی یکی از روشهای بسیار موثر در افزایش تمرکز در هنگام مطالعه است که خیلی خوب جواب پس داده.
هدفگذاری در تحصیل
داشتن هدف به دانشآموزان انگیزه درس خوندن میده. دانشآموزان وقتی هدف مشخصی رو داشته باشن، متناسب با اون هدف تلاش میکنن. به طور مثال دانشآموزانی که برای قبولی در کنکور هدف دقیقی دارن برای رسیدن به هدفشون بیشتر تلاش میکنن تا بتونن بهترین رتبه قبولی در این آزمون رو به دست بیارن.
پس برای مطالعه هدف داشته باشین و برای رسیدن به اون تلاش کنین. برنامهریزی درسی رو فراموش نکنین که یقینا، این موضوع یکی از راهکارهای جبران افت تحصیلی شماست.
استفاده از منابع کمک آموزشی
بسیاری از وقتها دانشآموزان در کلاس درس مشکلاتی دارن. در صورتی که اشکالات درسی دانشآموزان به درستی رفع نشه، افت تحصیلی اتفاق میفته. یکی از راههایی که باعث کنترل افت تحصیلی میشه و دانشآموزان میتونن به کمک اون مطالب درسی رو بهتر یاد بگیرن، اینه که از منابع کمک آموزشی استفاده بشه.
پذیرفتن حقیقت
یکی دیگه از راههای جبران افت تحصیلی اینه که تضعیف وضعیت تحصیلیتون رو قبول کنین. باید به این فکر کنین که شما اولین و آفرین نفری نیستین که این اتفاق تلخ رو تجربه کردین. تنها کاری که باید انجام بدین اینه که برای حل این مشکل عزمتون رو جزم کنین و برای جبران اون قدم بردارین.
آموزشهای متنوع
برای یادگیری بهتر و تمایل بیشتر به آموزش دیدن، از ویدیوها، مطالعات گروهی، درس همراه با بازی و... کمک بگیرین. استفاده از این روشها میتونه بهترین راهها برای جبران افت تحصیلی دانشآموزان باشه.
هدیه دادن
تاثیرگذارترین راهکار افت تحصیلی برای دانشآموزان، هدیه دادن و تشویق کردنه. در واقع اعضای خانواده باید برای پیشرفت تحصیلی فرزندشون ارزش قائل بشن و با هدایایی کوچک اون رو تشویق کنن. حتی خود دانشآموز هم میتونه برای پیشرفت تحصیلیش به خودش هدیه بده. پس از این راهکار غافل نشین، چون خیلی میتونه روی تلاش کردن دانشآموزان تاثیرات خارقالعادهای داشته باشه.
تقویت اعتماد به نفس
با روشهایی مثل مثبت اندیشیدن، در نظر گرفتن نقاط قوت، ورزش کردن و... اعتماد به نفس خودتون رو افزایش بدین. استفاده از این تکنیکها، راهیه برای جبران افت تحصیلی دانشآموزان. دانشآموزانی که اعتمادبهنفس لازم رو داشته باشن خیلی راحت میتونن تکنیکهای جبران افت تحصیلی رو پیادهسازی کنن.
نقش مشاوره در وضعیت تحصیلی دانشآموزان
جلسات مشاوره میتونه نقش موثری در جبران افت تحصیلی دانشآموزان داشته باشه. بسیاری از مشکلات دانشآموزان مانند بیشفعالی، اضطراب، افسردگی و اختلال در یادگیری با حضور در جلسات مشاوره میتونه کنترل بشه.
والدین عزیز باید بدونن که مشاوره میتونه نقش مهمی در جبران افت تحصیلی دانشآموزان داشته باشه. در واقع، به هر میزان که والدین عزیز با راهکارهای جبران افت تحصیلی آشنا بشن، میتونن خیلی اصولیتر مشکلات فرزند خودشون رو برطرف کنن.
فاب بهترین رفیق برای جبران افت تحصیلی
گروه آموزشی فاب با شعار فرصت آموزش برابر این امکان رو برای دانشآموزان فراهم کرده که بتونن به راحتی مشکلات تحصیلی خودشون رو با استفاده از تدریس بهترین اساتید رفع کنن. اپلیکیشن فاب شامل تدریس تمام مطالب درسیه که دانشآموزان میتونن با پرداخت هزینهای کاملا به صرفه از بهترین دورههای آموزشی استفاده کنن.
دانشآموزان در هر پایه تحصیلی که هستن، میتونن با مشاهده فیلمهای آموزشی فاب، بهترین راهکار رو برای جبران افت تحصیلی خود داشته باشن.
جمعبندی
جبران افت تحصیلی یکی از عوامل مهم در وضعیت تحصیلی دانشآموزانه. ما در این مقاله سعی کردیم که افت تحصیلی دانشآموزان و علتهای کاهش عملکرد تحصیلیشون رو بررسی کنیم. به عنوان یک مرور کلی باید بگیم که عوامل فردی، خانوادگی و اجتماعی میتونه باعث افت تحصیلی دانشآموزان بشه.
والدین و کادر آموزشی باید با شناسایی علل افت تحصیلی و راهکار، مشکلات درسی دانشآموزان رو برطرف کنن. بدون شک، اپلیکیشن آموزشی فاب میتونه بهترین گزینه برای جبران افت تحصیلی دانشآموزان باشه. در این اپلیکیشن، دنیایی از ویدیوهای آموزشی وجود داره که هر دانشآموزانی با پرداخت هزینه مناسبی میتونه به ویدیوهای درسی مدنظرش دسترسی داشته باشه.
دانشآموزان در هر پایه تحصیلی که هستن میتونن با استفاده از تدریس اپلیکیشن فاب، بهترین سطح یادگیری رو تجربه کنن. برای دسترسی به فیلمهای آموزشی فاب، کافیه همین حالا اپلیکیشن فاب رو دانلود و نصب کنین.
موقعی که وضعیت تحصیلی فعلی یک دانشآموز یا دانشجو در مقایسه با وضعیت تحصیلی گذشته اون، از جایگاه پایینتری برخوردار باشه، افت تحصیلی رخ داده.
افت تحصیلی ممکنه به دلایل مختلفی اتفاق بیفته؛ از جمله این موارد میشه به وضعیت جسمانی یا روانی نامناسب، مطالعه نادرست، اختلافات خانوادگی، آسیبهای اجتماعی و... اشاره کرد.
در این مقاله به طور کامل درباره افت تحصیلی و روشهای مقابله با اون صحبت کردیم.
عوامل فردی، خانوادگی و محیطی میتونه در افت تحصیلی دانشآموزان تاثیرگذار باشه.
بدون شک اختلافات خانوادگی میتونه تاثیر خیلی زیادی در افت تحصیلی دانشآموزان داشته باشه.
عدم آشنایی با روشهای درست مطالعه باعث میشه که دانشآموزان تمرکز لازم موقع درس خوندن نداشته باشن.
دیدگاه و نظرات
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن