
آموزش تکنیک تست زنی دو خودکار
تا به حال اسم تکنیک تست زنی دو خودکار به گوشتون خورده؟ تکنیک دو خودکار یکی از تکنیکهای کاربردی در تستزنیه که به شما کمک میکنه تا بتونین انواع تستهای کنکوری رو پاسخ بدین و میزان ضعفتون توی مباحث درسی و نیز سرعت عملتون رو بسنجین.
تستزنی یک مهارته که برای هر چه بهتر شدن اون لازمه چند تکنیک مهم رو یاد بگیرین. یکی از این تکنیکها تکنیک دو خودکاره. در مطلب پیش رو درباره تکنیک دو خودکار و کاربرد اون توضیحاتی ارائه دادهایم. اگه قصد دارین در تست زدن مهارت پیدا کنین و سرعت و دقت خودتون رو در تستزنی بالا ببرین، این مطلب رو تا انتها بخونین.
تکنیک تست زنی دو خودکار چیست؟
تکنیک دو خودکار یکی از تکنیکهای تستزنیه. این تکنیک به شما کمک میکنه که توی تست زدن کمتر به مشکل بخورین و یادگیری مباحثی که براتون سخته آسونتر بشه. حتی این تکنیک به شما در نداشتن سرعت عمل و کمبود وقت توی جلسات آزمون کمک بزرگی میکنه.
این تکنیک همچنین به شما کمک میکنه که سوالات آزمون رو بهتر بررسی کنین و تشخیص بدین که کدام سوالها رو باید در لحظه جواب داده و کدام سوالها رو باید برای انتهای جلسه آزمون بذارین.

چطوری از تکنیک دو خودکار در تستزنی استفاده کنیم؟
برای اینکه بتونین به صورت مفید و کاربردی از تکنیک دو خودکار در تستزنی استفاده کنین، در ابتدا باید مبحث درسی مورد نظر رو خوب مطالعه کنین. بعد از مطالعه کامل مبحث درسی، به حل سوالات تشریحی و تمرینهای کتاب درسی خودتون بپردازین.
- برای مبحث درسی که مطالعه کردین، چند تست انتخاب کنین؛ مثلا 20 تست فیزیک.
- زمانی که برای درس مورد نظر در آزمون تعیین شده رو در نظر بگیرین؛ مثلا برای 20 تست فیزیک، 25 دقیقه زمان تعیین کنین.
- در ابتدا این بیست تست رو در زمان تعیین شده با خودکار آبی پاسخ بدین.
- بعد از اینکه یکبار به سوالات پاسخ دادین، یک خودکار مشکی (یا هر رنگی که در دسترس بود) بردارین و دوباره به سراغ تستها برین.
- این بار سوالاتی رو که به علت کمبود وقت بیپاسخ گذاشتین، سوالاتی رو که بلد نبودین پاسخ بدین و سوالاتی رو هم که حدس میزنین به اونها پاسخ اشتباه دادین، با خودکار دوم پاسخ بدین. در این دور، زمان رو در نظر نگیرین و با خیال راحت به این سوالات پاسخ بدین.
- بعد از انجام دو مرحله بالا، باید درصد هر مرحله رو به صورت جداگانه محاسبه کنین. درصد تستهایی رو که با خودکار آبی و در وقت محدود پاسخ دادین با درصد تستهایی که در وقت آزاد و با خودکار مشکی پاسخ دادین رو با هم مقایسه کنین.
نحوه بررسی نتیجه روش دو خودکار برای تست زنی
نتیجه استفاده از تکنیک دو خودکار رو در دو حالت میشه بررسی کرد:
- اگه تعداد پاسخهای غلط یا سوالات بیپاسخ در حالت دوم خیلی کمتر از حالت اول باشه، معلوم میشه که مشکل شما توی تست زدن نداشتن مدیریت زمان و وقت کم آوردنه. مثلا اگه با خودکار آبی 20 درصد زدین و با خودکار مشکی درصد شما به 70 رسید، یعنی وقت کم آوردن سر جلسه آزمون بزرگترین مشکل شماست.
- اگه تعداد پاسخهای غلط و سوالات بیپاسخ در دو حالت اول و دوم با هم اختلاف زیادی نداشت، نشوندهنده اینه که شما مطلب درسی رو به خوبی یاد نگرفتین و مشکل شما زمان نیست. در این حالت مشخص میشه که شما با وجود داشتن وقت زیاد باز هم نتونستین درصد بالاتری کسب کنین و این یعنی مطلب درسی مورد نظر رو ناقص یاد گرفتین و باید بیشتر روی اون مبحث یا درس کار کنین.
چند نکته درباره استفاده از تکنیک دو خودکار
- حتما برای استفاده از این تکنیک از دو رنگ خودکار استفاده کنین تا برای بررسی سوالات سردرگم نشین.
- موقع استفاده از تکنیک دو خودکار در تستزنی، فضایی مشابه جلسه آزمون فراهم کنین. فکر کنین در جلسه آزمون هستین. دراز نکشین و لم ندین. بهتره شرایط شما مشابه شرایط واقعیتون در جلسه آزمون باشه.
- این تکنیک رو چند بار و برای همه دروس به کار ببرین. فقط یک بار استفاده از این تکنیک به شما کمک زیادی نمیکنه.
- پس از بررسی نتیجه استفاده از تکنیک های تستزنی، ایرادات خودتون رو شناسایی کرده و برای رفع اونها بکوشین.
چطور در تست زدن پیشرفت کنیم؟
اگه میخواین در تست زدن مهارت پیدا کنین و تست زدن شما موثر واقع بشه، باید تکنیکهای تستزنی رو به صورت کامل پیاده کنین. وقتی تکنیک دو خودکار رو به کار بردین و درصدهای خودتون رو محاسبه کردین، مشکلاتتون رو در تستزنی مشخص کنین.

ممکنه مشکل شما نداشتن مدیریت زمان باشه. در این صورت باید راهکارهایی برای مدیریت زمان یاد بگیرین و تکنیکهای مدیریت زمان در آزمون رو به کار ببرین.
همچنین اگه مشکل شما ضعف در یک مبحث درسی خاص باشه، باید اون مبحث رو بیشتر مطالعه کنین و در صورت نیاز از محصولات کمک آموزشی کمک بگیرین. اپلیکیشن فاب یک اپلیکیشن کاربردی در زمینه آموزش دروس مختلفه و شما میتونین برای تقویت دروس مختلف خودتون از این اپلیکیشن آموزشی کمک بگیرین.
هدف از استفاده از تکنیکهای تستزنی چیست؟
داوطلبان کنکور سراسری تکنیکهای مختلف تستزنی رو یاد میگیرن و از اونها استفاده میکنن تا در کنکور رتبه بالاتری کسب کنن. علاوه بر اون این تکنیکها میتونن در تمام آزمونهای تستی کاربرد داشته باشن.
برای دستیابی به این هدف، باید راه درست استفاده از این تکنیکها رو یاد بگیرین. کاربرد به موقع و درست تکنیکهای تستزنی میتونه در بهبود رتبه داوطلبان تاثیر زیادی داشته باشه.
چه زمانی باید از تکنیک دو خودکار در تستزنی استفاده کنیم؟
برای اینکه هر کدوم از تکنیکهای تستزنی بهترین نتیجه رو برای شما به دنبال داشته باشن و شما رو به خواستهتون برسونن، باید زمان درست استفاده از این تکنیکها رو بلد باشین.
استفاده از تکنیک دو خودکار در تستزنی زمانی که اصلا درس رو نخوندین و برای پاسخگویی به تستها هیچگونه آمادگی ندارین، اصلا درست نیست. وقتی باید از این تکنیک استفاده کنین که مطالب درسی مورد نظرتون رو یاد گرفته باشین و روی اونها مسلط بشین.
چند تکنیک برای مدیریت زمان
یکی از مهمترین کارهایی که داوطلبان کنکور باید در طول سال تمرین کنن، مدیریت زمانه. داشتن مدیریت زمان در جلسه کنکور خیلی مهمه و داوطلبان کنکور با وجود تسلط کافی روی مطالب درسی، به علت وقت کم آوردن نتیجه دلخواه خودشون رو در کنکور سراسری بدست نیاوردن.

در ادامه چند تکنیک برای مدیریت زمان توی آزمون ذکر شده:
- اول به سوالات آسونتر آزمون پاسخ بدین، با این روش روحیه و انگیزه شما برای پاسخگویی به سوالات افزایش پیدا میکنه.
- اگه به سوالات سخت برخوردین روحیه خودتون رو از دست ندین. قرار نیست تمام سوالات دشوار باشن.
- سوالات هر درس رو با توجه به زمان پیشبینی شده برای اون پاسخ بدین و پاسخگویی هدفمند داشته باشین.
- سوالات دشوار یا سوالات وقت گیر رو علامت بزنین تا در وقت اضافه به اونها رجوع کنین.
- سوالات هر درس رو در کمتر از زمان پیشبینی شده پاسخ بدین تا در پایان برای پاسخگویی به سوالات علامت زده شده و دشوارتر وقت داشته باشین.
جمع بندی
تکنیک تست زنی دو خودکار یکی از تکنیکهاییه که داوطلبان برای موفقیت بیشتر در کنکور سراسری از اون استفاده میکنن. استفاده از این تکنیک توی تست زدن باعث میشه که دانشآموز شناخت بیشتری از تواناییها و ضعفهاش در یادگیری دروس و مهارت تستزنیش داشته باشه. استفاده از تکنیک دو خودکار توی تستزنی آسونه و هیچ پیچیدگی خاصی نداره.
برای استفاده از اون کافیه دو خودکار با رنگهای متفاوت بردارین و چند تست مربوط به یک مبحث یا یک کتاب خاص رو انتخاب کنین. طبق اون چیزی که در بالا گفته شد تکنیک رو به کار ببرین و از نتایج اون برای بهبود وضعیت درسی خودتون استفاده کنین.
علاوه بر این تکنیک، تکنیکهای دیگهای هم برای تستزنی وجود داره؛ مثل تکنیک ضربدر منها، زمانهای نقصانی و روش تست زماندار که در مقالات دیگر مجله آموزشی فاب میتونین اونها رو مطالعه کنین و یاد بگیرین.
همچنین اگه به دنبال یک راه خیلی ارزون برای درس خوندن در هر زمان و هر مکان هستین، میتونین به کمک اپلیکیشن فاب، لذت یادگیری دروس به سبک مدرن رو تجربه کنین.
تکنیک دو خودکار یکی از تکنیکهای مهم و کاربردی برای تست زنیه.
وقتی یک مبحث درسی رو مطالعه کردین و خوب یاد گرفتین میتونین از این تکنیک استفاده کنین.
روش استفاده از این تکنیک و نحوه بررسی نتایج اون در مطلب بالا ذکر شده.