حل تستهای آموزشی برای یادگیری بیشتر، اهمیت زیادی داره. اما توجه کنین که تحلیل تستها از اون هم مهمتره. اون دسته از افرادی که بعد از تستزنی، یک بار دیگه به سراغ سوالات و پاسخنامه مربوطه میرن و به تحلیل و بررسی اونها میپردازن، چند قدم از سایرین جلوتر هستن.
اگه تحلیل تستها براتون دشوار به نظر میرسه و احساس میکنین که نحوه انجام این کار رو بلد نیستین، بدون شک مطالب این مقاله به کارتون میاد. در ادامه این مقاله از فاب، به تحلیل تستهای آموزشی میپردازیم و بهترین روش تحلیل این تستها رو براتون توضیح میدیم.
حالا که تصمیم گرفتین تستهای آموزشی رو تحلیل کنین، باید بهتون بگیم که این بهترین کاریه که میتونین برای آمادگی در دوران کنکور انجام بدین. در واقع تحلیل و بررسی تستها، یک قدم خیلی مهم و ضروری برای موفقیت در این آزمون سرنوشتسازه.
با انجام این کار، شما میتونین با نوع و سبک سوالات کنکوری آشنا بشین و خودتون رو برای بهترین نتایج آماده کنین. در ادامه، تحلیل تستهای آموزشی رو با جزئیات بیشتری براتون توضیح میدیم.
به بیان ساده، با تحلیل و بررسی تستهای آموزشی میتونین نقاط ضعف و قوت خودتون رو شناسایی کنین. با شناسایی این دو مورد به مرور زمان میتونین نقاط ضعفتون رو از بین ببرین و اونها رو به نقاط قوت بدل کنین. وقتی که بدونین دقیقا در چه مباحثی مشکل دارین یا قوی هستین، میتونین با تمرکز و تسلط بیشتری انواع تست کنکوری رو حل کنین.
یکی دیگه از دلایل اهمیت تحلیل و بررسی تستزنی، اینه که به راحتی میتونین مطالب مهم کنکوری رو کم کم به ذهنتون بسپارین و روی مباحث تست خیز کنکور نمرکز کنین.
در کل، تکنیکهای تستزنی مختلف مثل تکنیک دو خودکار در تستزنی، زمانهای نقصانی و تکنیکهای دیگه، به شما کمک میکنه که تحلیل تستها رو با بازدهی بیشتری انجام بدین.
اگه میخواین که تستهای کنکوریتون رو تحلیل کنین ولی شیوه تحلیل رو بلد نیستین، توصیه میکنیم که در ادامه با ما همراه باشین. چون میخوایم نحوه تحلیل تستهای آموزشی رو قدم به قدم توضیح بدیم.
برای این که بتونین بدون ایراد و خیلی دقیق تستها و آزمونها رو تحلیل کنین، باید طبق مراحل زیر پیش برین. انتخاب زمان مناسب و روش درست تحلیل خیلی مهمه و باید با توجه به شرایط فردی و نکات زیر انجام بشه.
انتخاب زمان مناسب برای تحلیل تستها از اهمیت ویژهای برخورداره. بهتره بین مرحله تستزنی و تحلیل اون فاصله زیادی نیفته. پیشنهاد میکنیم که چند ساعت بعد از تستزنی یا تکمیل آزمونتون، به تحلیل تستها بپردازین تا از فضای سوالات دور نشین و نکات مهم رو به خاطر بیارین.
اول از همه دفتر یا دفترچهای برای انجام این کار انتخاب کنین. خطکشی دفتر مورد نظر رو به شکلی انجام بدین که بتونین درباره سوالات غلط، درست و بدون پاسخ، توضیحاتی رو بنویسین. این بخشبندیها باعث میشه، در دوران نزدیک به امتحانات، مطالب درسیتون رو با تمرکز بیشتری مرور کنین.
دلیل جواب اشتباه یا سفید گذاشتن سوال رو در بخشهای مربوطه، به طور دقیق بنویسین. پاسخ سوالاتتون رو با پاسخنامه چک کنین. ممکنه در راهحل اون، نکاتی باشه که شما بهشون توجه نکردین. در تحلیل تستهای آموزشی، نکات زیادی وجود داره که با دونستن این موارد میتونین برای مطالعه کنکوری برنامهریزی اصولیتری داشته باشین.
تا این جای مقاله با شیوه بررسی و تحلیل تستهای آموزشی آشنا شدین. همچنین توضیح داده شد که در زمان انجام این کار باید به چند نکته دقت کنین تا بتونین بهترین نتیجه رو به دست بیارین. در بخشهای قبلی درباره نحوه تحلیل تست و آزمون صحبت کردیم و حالا میخوایم بهترین روش تحلیل تست رو معرفی کنیم و کامل براتون توضیح بدیم.
قبل از این که تحلیل تست و آزمون رو شروع کنین، اول یک دفتر بردارید و صفحهای از اون رو به دو قسمت تقسیم کنین. در یک سمت از این صفحه، سوال رو بنویسین و به پاسخ سوال فکر کنین. سپس پاسخ خودتون رو با جزئیات کامل در کنار سوال بنویسین.
در این روش هیچ اهمیتی نداره که جواب سوال شما درسته یا نه؛ شما فقط باید به این موضوع فکر کنین که ازتون یک سوال پرسیدن و شما باید هر چیزی که درباره اون سوال میدونین پاسخ بدین. بعد از این که جواب خودتون رو نوشتین، در این مرحله باید جواب طراح اون سوال رو در بخش سمت چپ این دفتر یادداشت کنین.
حتما به این نکته توجه کنین که ممکنه شما نتونین به بعضی از سوالات جواب بدین؛ پس اصلا خودتون رو نگران نکنین. چون فرصت جبران و مرور بیشتر وجود داره.
در شرایطی که جواب سوال خودتون رو در کنار جواب طراح سوال دارین، باید بشینین و این دو جواب رو با هم مقایسه کنین و ببینین که در کجای جواب سوالتون به نکته یا مورد خاصی اشاره نکردین. تفاوتها و نکاتی که بین پاسخ خودتون و پاسخ طراح سوال وجود داره رو حتما یاد بگیرین و اونها رو چندین بار برای خودتون مرور کنین.
ما این اطمینان رو به شما میدیم که با استفاده از این روش میتونین همه تستها و آزمونهای سرنوشتساز رو با دقت و خیلی سریع حل کنین و بهترین عملکرد رو داشته باشین.
در این مقاله تلاش کردیم که درباره تحلیل تستهای آموزشی توضیحاتی رو در اختیارتون قرار بدیم و شما رو با نحوه انجام اون آشنا کنیم. نکتهای که در روش تحلیل تست و آزمون وجود داره و نباید ازش غافل بشین، اینه که شما زمانتون رو صرفا برای تحلیل تست و آزمونها نمیذارین؛ در واقع شما با انجام این کار قصد دارین که نقاط ضعف و قوتتون رو بشناسین و کم کم ایرادات درسیتون رو برطرف کنین.
مهمترین نکته در هنگام تستزنی تسلط بر مباحث از طریق یک منبع قابل اطمینان آموزشیه. فاب همون منبعیه که قبل از تستزنی و در حین تحلیل تست به کمک شما میاد. آموزش دروس متوسطه دوم در قالب ویدیوهای آموزشی فاب موفقیت شما در تستزنی رو تضمین میکنه.
همچنین با انتخاب بهترین روش تحلیل تست و آزمون میتونین منبع آموزشی خوبی رو برای خودتون داشته باشین. پس اگه میخواین بهترین عملکرد رو در تست و آزمونها داشته باشین، توصیه میکنیم که هر چه سریعتر این کار رو شروع کنین و آیندهای درخشان رو برای خودتون بسازین.
بهتره که چند ساعت بعد از حل سوالات، به تحلیل و بررسی تستها بپردازین.
برای این کار لازمه که زمان مناسبی رو انتخاب کنین، دفتر جداگانهای تهیه کرده و طبق مراحلی که در این مقاله توضیح داده شده، پیش برید.
بله، همونطور که از اسمشون پیداست، تستهای آموزشی برای یادگیری بهتر شما طراحی شدن و لازمه که تحلیل اونها رو به ترتیب و بعد از حل هر سوال انجام بدین.
انجام این کار کمک میکنه که علاوه بر شناخت ضعفها و قوتها، یک منبع خوب برای مرور داشته باشین.