یادگیری آسان معنی لغات عربی هفتم
نیما رستاکبه‌روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
629

یادگیری آسان معنی لغات عربی هفتم

عربی درسیه که شما توی پایه هفتم برای اولین بار باهاش روبه‌رو میشین. به همین دلیل، ممکنه یادگیری اون کمی برای شما سخت باشه. اما باید بگیم که این درس بسیار ساده‌ست و با تکرار و تمرین، به راحتی می‌تونین نمره خوبی در این درس کسب کنین.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های عربی ترجمه‌ست که شما برای یادگیری اون، باید معنی لغات رو بدونین. ما توی این مقاله، معنی لغات عربی هفتم رو براتون آماده کردیم. در ادامه هم توضیح میدیم که چطور این لغات رو به خاطر بسپارین.

pdf معنی لغات عربی هفتم

اگه قراره لغات عربی هفتم رو به خوبی یاد بگیرین، لازمه که همه اون‌ها رو به همراه معنی‌شون در دسترس داشته باشین. برای راحتی کار شما و اینکه مجبور نباشین لغات رو یادداشت کنین، ما تمام اون‌ها رو در یک فایل pdf براتون آماده کردیم.

با دانلود کردن این فایل روی گوشی‌تون، هر جا که باشین می‌تونین لغات عربی هفتم رو مرور کنین. در ضمن نکات مربوط به هر لغت رو هم، پایین اون نوشتیم تا شما تسلط کامل روی اون پیدا کنین.

بهترین روش‌های تقویت ریاضی هفتم | فاب

بهترین روش‌های تقویت ریاضی هفتم

یادگیری و تقویت ریاضی هفتم یکی از مهم‌ترین مباحثیه که ذهن دانش‌آموزان و والدینشون رو به خودش مشغول کرده. در ادامه روش‌هایی برای تقویت ریاضی رو بررسی می‌کنیم.

راهکارهایی برای یادگیری لغات عربی هفتم

ممکنه براتون سوال بشه که حالا چطوری این لغات رو یاد بگیرم؟ چی کار کنم که سر جلسه امتحان، معنی لغات از یادم نره؟ ما چند تا روش بهتون معرفی می‌کنیم که از الان تا زمان کنکور، بتونین باهاش معنی لغات رو به خاطر بسپارین:

راهکارهایی برای یادگیری لغات عربی هفتم

گوش دادن سر کلاس

شاید عربی خیلی درس جذابی نباشه. شاید خیلی از دانش‌آموزان با افتخار بگن که ما سر کلاس عربی می‌خوابیم! ولی شما اینطور نباشین. اگه قراره از این درس نمره خوبی بگیرین، بهتره سر کلاس خوب گوش بدین تا توی خونه مجبور نباشین وقت زیادی براش بذارین.

از اونجا که خیلی از دانش‌آموزان عربی رو نادیده می‌گیرن، این درس فرصت خوبیه برای شما، تا معدل‌تون رو بالا ببرین.

آموزش علوم تجربی هفتم

آموزش علوم تجربی هفتم

اگه دنبال گرفتن نمره بیست یا درصد 100 در درس علوم تجربی هفتم هستین، دوره آموزش علوم تجربی هفتم رو از دست ندین.

تکرار و تمرین

با اینکه لازمه به کلاس و کتاب درسی توجه کنین، اما این‌ها کافی نیستن. شما باید بعد از یادگیری لغات، اون‌ها رو تمرین کنین تا در ذهنتون موندگار بشن. کتاب‌های کمک‌آموزشی می‌تونن اینجا به کارتون بیان. برای منظم‌تر شدن یادگیری باید زمان‌های خاصی برای تکرار و تمرین عربی در برنامه‌ریزی درسی هفتم بگنجونین.

استفاده از جعبه لایتنر

تقریباً میشه گفت پراستفاده‌ترین روش حفظ کردن لغات در دنیا، استفاده از فلش کارته. شما روی یک کاغذ کوچک (تقریباً 10 در 10)، لغت مورد نظرتون رو یادداشت می‌کنین. بعد معنی لغت و یک جمله که اون لغت رو داشته باشه، پشت همون صفحه می‌نویسین. این میشه فلش کارت شما.

استفاده از جعبه لایتنر

اینجاست که جعبه لایتنر به کارتون میاد. در این جعبه که از 5 بخش تشکیل شده، می‌تونین هر روز لغات رو مرور کنین. هر لغتی که بلد باشین یک مرحله جلو میره و اون‌هایی که جوابش رو نمی‌دونین یک مرحله عقب میاد. در نهایت، یک لغت که چندین بار مرور شده و روی اون کاملاً مسلط شدین، از جعبه خارج میشه.

استفاده از اپلیکیشن‌های مناسب

ویدیوهای آموزشی یکی از جدیدترین روش‌های یادگیری فعالن که طرفدارهای خودشون رو هم پیدا کردن. همکلاسی فاب با دوره آموزش عربی هفتم بهترین و باکیفیت‌ترین ویدیوهای آ»وزشی رو به خونه شما میاره.

همونطور که در بالا گفتیم، جعبه لایتنر خیلی به تثبیت لغات در حافظه بلند مدت شما کمک می‌کنه. اما اپلیکیشن‌هایی هستن که همون کار جعبه لایتنر رو براتون انجام میدن. این برنامه‌های کاربردی، هر روز معنی چند تا لغت رو از شما می‌پرسن. اگه شما معنی رو بلد باشین، مثلاً یک هفته بعد باز اون لغت از شما پرسیده میشه.

اما اگه معنی رو بلد نباشین، فردای همون روز مجدداً لغت رو از شما می‌پرسه، تا وقت بیشتری برای کلماتی که بلد نیستین صرف کنین. اپلیکیشن‌هایی مثل دهکده زبان یا Memrise، این قابلیت رو دارن.

یاد گرفتن ریشه لغات عربی

خوبی زبان عربی اینه که بیشتر کلمات اون از ریشه‌های سه‌حرفی تشکیل شدن. اگه شما معنی یک کلمه رو بلد نباشین، می‌تونین از ریشه و هم‌خانواده‌های اون کمک بگیرین. مثلاً شاید شما ندونین کلمه «سمیع» چه معنایی داره؛ اما ریشه سه حرفی اون یعنی «سمع» به معنی شنیدن رو بلدین (احتمالاً استراق سمع به گوشتون خورده دیگه!).

اینجاست که می‌تونین معنی سمیع رو حدس بزنین. سمیع یعنی بسیار شنونده، که یکی از صفات خداست. ما چند تا دیگه از کلمات هم‌خانواده رو، به همراه ریشه‌های سه‌حرفی اون‌ها بهتون معرفی می‌کنیم:

نصیر، ناصر، منصور: ریشه سه‌حرفی «نصر»، به معنی یاری رساندن؛

حمید، حامد، محمود: ریشه سه‌حرفی «حمد»، به معنی سپاس گفتن؛

شهید، شاهد، مشهود: ریشه سه‌حرفی «شهد» به معنی دیدن.

نکته در مورد لغات عربی هفتم

یکی از مواردی که در عربی هفتم یاد می‌گیرین ضمایر مونث و مذکره. ضمایر مذکر برای آقایان و مونث برای خانم‌ها استفاده میشه.

برای نمونه، فعل «ساَلَ» به معنی پرسید، برای مذکر به کار میره. حالا برای مونث باید چی بهش اضافه کنیم؟ با اضافه کردن ت، این فعل رو به مونث تبدیل می‌کنیم؛ یعنی «ساَلَتْ».

تمامی این نکات توی فایل لغات عربی هفتم فاب وجود دارن و شما می‌تونین با مرور اون‌ها، همه لغات رو یاد بگیرین.

جمع‌بندی

گفتیم که عربی هفتم، درس جدیدی برای دانش‌آموزان متوسطه اوله و به همین دلیل، بعضی از دانش‌آموزان از شنیدن اسمش واهمه دارن. اما این درس اصلاً ترسناک نیست و فقط به تکرار و تمرین احتیاج داره.

یکی از موضوعات مهم تقویت عربی هفتم، قسمت ترجمه متنه که برای اون، شما باید معنی لغات عربی هفتم رو خیلی خوب یاد بگیرین. ما توی این مقاله، تمامی لغات رو به همراه معانی اون‌ها در اختیار شما گذاشتیم و هم روش‌های مؤثر مطالعه و به یاد سپردن لغات رو بهتون گفتیم.

امیدواریم این مقاله بهتون کمک کنه تا بهترین نمره رو در این درس به ظاهر سخت، کسب کنین.

آیا یادگیری لغات عربی در پایه هفتم مهم هستن؟

البته، بخش مهمی از نمره شما به ترجمه اختصاص پیدا می‌کنه که برای این کار، باید لغات رو به خوبی بلد باشین.

چطوری عربی هفتم رو یاد بگیرم؟

ما توی این مقاله راه‌های یادگیری لغات عربی هفتم رو بهتون آموزش دادیم.

لغات عربی هفتم رو از کجا باید پیدا کنم؟

توی این مقاله، می‌تونین به تمام لغات عربی هفتم به همراه معانی اون‌ها دسترسی داشته باشین.

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری این مقاله با دوستان

مقالات مرتبط

دیدگاه و نظرات