آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
ویدئوی زیر نمونهای از تدریس کتاب مطالعات اجتماعی پایه نهمه و شما با دانلود و نصب اپلیکیشن آموزشی فاب میتونین به تمام ویدئوهای این درس دسترسی پیدا کنین.
کتاب آموزش مطالعات اجتماعی نهم، ترکیبی از درسهای تاریخ، جغرافیا و اجتماعیه. در این کتاب دانشآموز، علاوه بر اینکه با یک سری از مفاهیم ابتدایی دانش جغرافیا آشنا میشه، دورهای از تاریخ کشور رو هم مرور میکنه. همینطور آموزش مفاهیم اجتماعی همچون فرهنگ و هویت از بخشهای دیگه این کتابه.
برای یادگیری بهتر این کتاب آموزشی و داشتن برنامهریزی درسی نهم برای این درس مهم، میتونین اپلیکیشن فاب رو دانلود و نصب کنین.
کتاب آموزش مطالعات اجتماعی نهم، شامل 12 فصل و 24 درسه. 4 فصل اول این کتاب مربوط به درس جغرافیا، 4 فصل دوم مربوط به تاریخ و 4 فصل آخر مربوط به درس اجتماعیه. در ادامه این مطلب، فهرست کتاب مطالعات اجتماعی نهم و خلاصهای از محتوای فصلها اومده.
این فصل درباره کره زمین و موقعیت اون در کهکشان راه شیری صحبت کرده. در فصل اول کتاب مطالعات اجتماعی نهم، مفاهیم جغرافیایی مثل موقعیت جغرافیایی، مدار و نصف النهارها آموزش داده شده.
این فصل درباره چهره زمین و بخشهای مختلف اون توضیح داده. در این بخش دانشآموز درباره سنگ کره، آب کره و هواکره میخونه و با ناهمواریهای کره زمین و تاثیر فعالیتهای انسان بر ناهمواریها آشنا میشه.
سومین فصل از کتاب مطالعات اجتماعی نهم، درباره زیست بومهای مختلف جهان صحبت کرده. با خوندن این فصل دانشآموز با تنوع زیستبومهای جهان آشنا شده و یاد میگیره که تنوع زیستبومها به چه عواملی بستگی داره. در خطر بودن زیست بومها از بخشهای دیگه این فصله.
این فصل درباره ساکنان سیاره زمین، یعنی انسانهاست. جمعیت کره زمین، رشد جمعیت در کشورهای جهان و پراکندگی جمعیت در سیاره زمین، از موضوعاتیه که در این فصل به اون پرداخته شده.
فصل پنجم کتاب مطالعات اجتماعی نهم، محتوای تاریخی داره. در این فصل درباره اوضاع سیاسی ایران هنگام تاسیس حکومت صفوی، و اوضاع اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران حکومت صفوی صحبت شده.
فصل ششم هم مثل فصل پنجم، محتوای تاریخی داره. این فصل ایران از عهد نادرشاه تا ناصرالدین شاه رو مورد بررسی قرار داده.
فصل هفتم کتاب مطالعات اجتماعی نهم هم محتوایی تاریخی داره. این فصل در امتداد فصل پنجم و ششم به اوضاع ایران در عصر مشروطه پرداخته.
فصل هشتم کتاب مطالعات اجتماعی پایه نهم درباره سقوط حکومت شاهنشاهی و شکلگیری نظام جمهوری اسلامیه. این فصل نگاهی به تاریخ انقلاب اسلامی و اوضاع قبل و بعد از انقلاب در ایران داره.
فصل نهم با عنوان «فرهنگ و هویت»، به تعریف مفهوم فرهنگ و جنبههای مختلف اون پرداخته. هویت و ابعاد اجتماعی و فردی اون هم از موضوعات دیگهایه که در این فصل به اون پرداخته شده.
در فصل دهم کتاب مطالعات اجتماعی نهم، به مفهوم خانواده و جایگاه و اهمیت اون در جامعه پرداخته شده.
این فصل به حکومت و رابطه اون با مردم پرداخته. وظایف حکومت و دیدگاه اسلام درباره حکومت، از دیگر بخشهای آموزشی این فصله.
این فصل با آوردن مثالهای مختلف درباره مفهوم بهرهوری صحبت کرده و اون رو آموزش داده.
اول هر فصل از کتاب آموزش مطالعات اجتماعی نهم، مقدمهای درباره موضوع فصل آورده شده. در همین قسمت کادری قرار داده شده و سوالهایی که دانشآموز با خوندن هر فصل به پاسخ اونها دست پیدا میکنه، نوشته شده.
کادر فعالیت در کتاب مطالعات اجتماعی نهم، شامل سوالاتی از متن درس و همینطور فعالیتهایی مربوط به همون موضوعه که از دانشآموز خواسته شده اونها رو انجام بده.
بخش بیشتر بدانیم در کتاب مطالعات اجتماعی پایه نهم، اطلاعاتی خارج از متن درس رو به دانشآموز میده. اما این اطلاعات در راستای آموزشهای کتاب و به نوعی تکمیل کننده اونه.
این بخش بر اساس محتوای فصل، از دانشآموزان خواسته فعالیتهایی رو به کمک معلمشون انجام بدن.
این یک نمونه از فعالیتهاییه که در به کار ببندیم فصل اول کتاب اجتماعی نهم اومده: "به کمک معلم، طرز کار یک گیرنده GPS رو مشاهده و بررسی کنین."
این بخش در آخر کتاب و بعد از پایان درسهای کتاب اومده. این بخش شامل 18 کار برگه که باید توسط دانشآموز حل بشه.
کتاب آموزش مطالعات اجتماعی نهم، شامل درسهای جغرافی، تاریخ و اجتماعیه. هر بخش از این کتاب به یکی از این دروس اختصاص داده شده. دانشآموز با خوندن این کتاب با بخشی از تاریخ ایران به ویژه تاریخ معاصر آشنا میشه و همینطور مفاهیم پایه دانش جغرافیا و درس اجتماعی رو یاد میگیره.
همچنین بخوانید: آموزش ریاضی نهم
کتاب مطالعات اجتماعی نهم شامل درسهایی از تاریخ، جغرافیا و اجتماعیه.
دوره حکومتهای صفویه و قاجاریه، دوران مشروطه و انقلاب اسلامی در این کتاب مرور شده.
یادگیری این کتاب از این جهت که مفاهیم پایهای اجتماعی و جغرافی رو آموزش داده و دورههای مهمی از تاریخ کشور رو مرور کرده، اهمیت داره.