بهترین روش‌های تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی
پریسا غلامیبه‌روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
347

بهترین روش‌های تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی

مطالعه و یادگیری درس جغرافیا در پایه دوازدهم انسانی از اهمیت خیلی خاصی برخورداره که در دسته دروس حفظی قرار می‌گیره. درس جغرافی علاوه بر این که در زمینه شناخت محیط اطراف و زندگی شما تاثیرات خارق‌العاده‌ای داره، بلکه در کنکور سراسری ازش تعدادی سوال مطرح میشه.

با توجه به این که در دل این درس کلی مفاهیم و عبارات تخصصی وجود داره، ممکنه که یادگیریش برای خیلی‌ها سخت و خسته‌کننده باشه.

درک کردن و یادگیری این درس چه برای شما چالش‌برانگیز باشه و چه آسون، باید به دنبال بهترین راهکارهای تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی باشین. اینطوری دیگه خیالتون راحته که بعد از یک مدتی می‌تونین خط به خط مطالب این درس رو با جزئیات کامل یاد بگیرین و از خوندن با به‌روزترین شیوه‌های آموزشی لذت ببرین.

پس اگه به دنبال روش‌های تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی هستین و تصمیم جدی گرفتین که هر چه سریع‌تر در این درس شیرین و دوست داشتنی پیشرفت کنین و بالاترین نمرات رو به دست بیارین، در ادامه با اپلیکیشن آموزشی فاب همراه باشین.

اگه شما هم طرفدار دو آتیشه پادکست‌های آموزشی هستین و فرصت خوندن این مقاله رو هم ندارین، بهتون پیشنهاد می‌کنیم که پادکست آموزش جغرافیا دوازدهم انسانی رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست فاب باشین🎧🎙📚

--:--
--:--

روش‌های تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی

همونطور که گفته شد در دل درس جغرافیا دوازدهم انسانی، عبارات و مفاهیم تخصصی متعددی وجود داره که نیازه همه شما دانش‌آموزان اون‌ها رو یاد بگیرین. نکته‌ای که در بین همه دانش‌آموزان به خصوص در پایه دوازدهم وجود داره، اینه که میزان هوش، استعداد و توانایی افراد با هم یکسان نیست.

بنابراین ممکنه که بعضی از شماها نتونین مطالب این درس رو کامل یاد بگیرین. برای این که جغرافیا رو به صورت کامل یاد بگیرین، باید به دنبال بهترین راه و روش‌ها باشین تا میزان عملکرد و بازدهی‌تون افزایش پیدا کنه و محتوایی که یاد گرفتین رو به خوبی در ذهنتون موندگار کنین.

انواع راه و روش‌های تقویت درس جغرافیا دوازدهم انسانی وجود داره که می‌تونیم به حضور فعال در کلاس درس، تصویرسازی ذهنی، استفاده از فیلم‌های آموزشی، خلاصه‌نویسی، تعیین اهداف، مطالعه کتاب درسی و... اشاره کنیم. در ادامه با اپلیکیشن آموزشی فاب همراه باشین تا بیشتر با روش مطالعه جغرافیا دوازدهم انسانی آشنا بشین.

استفاده از فیلم‌های آموزشی فاب

اولین روشی که می‌تونیم به لیست بهترین روش‌های تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی اضافه کنیم، استفاده از فیلم‌های آموزشیه. مسلما مشاهده از این منبع آموزشی و یاد گرفتن مطالب درسی نسبت به مطالعه متون رسمی و خشک خیلی راحت‌تره. در واقع، تجربه ثابت کرده که افراد با مشاهده، خیلی بهتر می‌تونن مطالب درسیشون رو یاد بگیرن و ایراداتشون رو برطرف کنن.

دلیل دیگه‌ای که باعث برتری این روش نسبت به مطالعه جغرافیا دوازدهم انسانی میشه، اینه که با تهیه بهترین دوره آموزشی می‌تونین با قیمت خیلی مقرون به صرفه و مناسب به کامل‌ترین ویدئوهای آموزشی این درس دسترسی داشته باشین و به صورت 24 ساعته می‌تونین مطابق با نیاز و خواسته‌ای که دارین می‌تونین از ویدئو استفاده کنین و آمادگی‌تون رو برای امتحانات و کنکور سراسری افزایش بدین.

اگه عزمتون رو جزم کردین که در مسیر یادگیری و تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی گام بردارین ولی قبل از هر چیزی می‌خواین که خیالتون از بابت کیفیت و نحوه تدریس مدرس این دوره راحت باشه، بهتون پیشنهاد می‌کنیم که حتما ویدئوی نمونه تدریس جغرافیا دوازدهم انسانی رو مشاهده کنین:

حضور فعال در کلاس درس

روش دیگه‌ای که به کمک اون می‌تونین این درس رو دقیق یاد بگیرین، اینه که در کلاس درسیتون حضور فعال داشته باشین. با این کار شما علاوه بر این که توضیحات معلمتون رو یاد می‌گیرین، بلکه می‌تونین تمام سوالات درسی اون مبحث رو بپرسین و مطالب رو بهتر یاد بگیرین.

خلاصه‌نویسی

یکی از موثرترین و کاربردی‌ترین روش‌هایی که می‌تونه روی نحوه مطالعه جغرافیا دوازدهم انسانی و یاد گرفتن اون تاثیرات مثبتی داشته باشه، اینه که از مطالب این درس یک خلاصه داشته باشین. زمانی که شما یک مطلب خاصی از این درس رو خونده باشین، خیلی خوبه که از اون بخش‌ها یک خلاصه مفید و جامع آماده کنین.

خلاصه‌نویسی

این کار بهتون کمک می‌کنه که یک دفتر خلاصه‌نویسی از مباحث این درس داشته باشین. همچنین، استرس شما رو در شب‌های امتحانی به حداقل میرسونه. چون شما خیالتون راحته که یک جزوه کاربردی دارین که تمام جزئیات مهم و امتحانی رو در دل خودش داره. شما با هر بار مطالعه خلاصه این درس باید احساس کنین که انگار کل کتاب یا یک مبحث خاص رو مطالعه کردین.

تعیین اهداف

تعین اهداف، تاثیر خارق‌العاده‌ای روی تقویت درس جغرافیا دوازدهم انسانی داره. شما دانش‌آموزان زمانی که برای درس خوندن و سایر کارهای شخصی‌تون اهداف داشته باشین، می‌تونین مطابق با یک برنامه‌ریزی درسی پیش برین و مسیر مشخصی رو برای مطالعه این درس مشخص کنین.

آشنایی با ساختار و محتوای کتاب جغرافیا دوازدهم انسانی

اصلی‌ترین و مهم‌ترین راه برای یادگیری و تقویت درس جغرافیا دوازدهم انسانی، اینه که با ساختار و محتوای این درس آشنایی کامل داشته باشین. قبل از هر چیزی بهتره بدونین که جغرافیا، یکی از مهم‌ترین درس‌های رشته انسانیه که تاثیر خیلی زیادی روی معدل این پایه داره.

بنابراین برای این که بتونین این درس رو به خوبی یاد بگیرین و بهترین نمرات رو به دست بیارین، باید دو کار رو به صورت همزمان انجام بدین. اولین کاری که باید انجام بدین، اینه که با روش مطالعه جغرافیا دوازدهم انسانی آشنا باشین و دوم این که برای درس خوندن و مرور مطالب، باید یک برنامه‌ریزی درسی دوازدهم انسانی خوب داشته باشین. قطعا اگه این کار رو به طور همزمان انجام بدین، یادگیری و تسلط روی مباحث درسی براتون راحت‌تر میشه.

آشنایی با ساختار و محتوای کتاب جغرافیا دوازدهم انسانی

کتاب جغرافیای دوازدهم شامل سه فصل به نام‌های جغرافیای سکونتگاه‌ها، جغرافیای حمل و نقل و مخاطرات طبیعیه که حدودا از 128 صفحه تشکیل شده.

هر سه موضوع فصل‌های این کتاب، ارتباط نزدیکی با زندگی واقعی دانش‌آموزان دارن و ماهیم و مهارت‌های کاربردی رو بهشون آموزش میدن که در زندگی خیلی می‌تونه براشون مفید باشه.

مقیاس محتوای کتاب جغرافیای دوازدهم انسانی، عمومی و جهانی‌ست اما به نمونه‌هایی در سطح ملی هم اشاره شده. در ادامه فهرست جغرافیا دوازدهم انسانی رو مرور می‌کنیم.

آموزش عربی دوازدهم انسانی

آموزش عربی دوازدهم انسانی

آموزش عربی دوازدهم انسانی، برای دانش‌آموزان این پایه اهمیت زیادی داره. درس عربی، جزو دروس تخصصی رشته انسانیه و هم در کنکور و هم در امتحانات نهایی مهمه

فصل اول: جغرافیای سکونتگاه‌ها

در فصل اول کتاب جغرافیا دوازدهم انسانی، 2 درس وجود داره که شامل موارد زیر هستن:

  • درس 1 – شهرها و روستاها
  • درس 2 – مدیری شهر و روستا
  • فنون و مهارت‌های جغرافیایی 1

فصل دوم: جغرافیای حمل و نقل

در فصل دوم این کتاب قراره که مطالبی درباره جغرافیای حمل و نقل به شما دانش‌آموزان عزیز آموزش داده بشه. در این فصل 2 درس وجود داره که عبارتند از:

  • درس 3 – ویژگی‌ها و انواع شیوه‌های حمل و نقل
  • درس 4 – مدیریت حمل و نقل
  • فنون و مهارت‌های جغرافیایی 2

فصل سوم: مخاطرات طبیعی

آخرین فصل از کتاب جغرافیا دوازدهم انسانی قراره که درباره مخاطرات طبیعی صحبت بشه. در این فصل 2 درس برای آموزش وجود داره که شما رو با ویژگی‌ها و نحوه مدیریت این اتفاق آشنا می‌کنه.

  • درس 5 – ویژگی‌ها و انواع مخاطرات طبیعی
  • درس 6 – مدیریت مخاطرات طبیعی
  • فنون و مهارت‌های جغرافیایی 3
مخاطرات طبیعی

بهترین روش مطالعه درس جغرافیا دوازدهم انسانی

از اون جایی که بیشتر دروس رشته انسانی حفظی هستن، تقریبا با روش‌های مشابه می‌تونین این درس‌ها رو یاد بگیرین و به ذهنتون بسپارین. یکی از بهترین روش‌ها برای مطالعه و تقویت دروس حفظی به خصوص تاریخ و جغرافیا، خلاصه‌نویسی‌ست. این روش به شما کمک می‌کنه تا مطالب رو بهتر بخونین و آمادگیتون رو برای امتحانات و کنکور سراسری افزایش بدین.

پیشنهاد می‌کنیم برای این که نتیجه دلخواه‌تون رو در پایان این سال تحصیلی به دست بیارین، بهتره که از ابتدای این سال خلاصه‌نویسی رو شروع کنین. برای این کار نیاز به یک دفتر یا دفترچه و یا چند برگه کاغذ دارین. در قدم اول، هر درس رو روزنامه‌وار بخونین تا مفهوم کلی درس رو رو متوجه بشین.

بهترین روش مطالعه درس جغرافیا دوازدهم انسانی

در قدم دوم، دوباره درس رو بخونین اما این بار با دقت بیشتری این کار رو انجام بدین و سعی کنین که مهم‌ترین قسمت‌های کتاب رو بشناسین. در قدم سوم باید خلاصه‌ای از اون مطالبی که خوندین رو با زبان و ادبیات خودتون روی کاغذ یادداشت کنین.

فراموش نکنین که همه دروس این رشته حفظی نیستن و بعضی از مباحث در دسته تحلیلی و تفکری قرار می‌گیرن. این مباحث رو تحلیل و تفکر می‌تونین در ذهنتون تثبیت کنین. دوره آموزش جغرافیا دوازدهم انسانی پرش، این کتاب رو به طور کامل به شما آموزش میده.

آموزش ریاضی و آمار دوازدهم انسانی

آموزش ریاضی و آمار دوازدهم انسانی

اگر دانش‌آموز دوازدهم انسانی هستید و یادگیری ریاضی برایتان دشوار است و یا سوالی دربارۀ این کتاب دارید،دوره آموزش ریاضی و آمار دوازدهم انسانی فاب پیشنهاد می‌شود.

جمع‌بندی

جغرافیا، علمی‌ست که در پایه دوازدهم مطالبی در خصوص جغرافیای سکونتگاه‌ها، جغرافیای حمل و نقل، مخاطرات طبیعی در اختیار شما دانش‌آموزان قرار میده. در دل این درس کلی عبارات و نکات مهم وجود داره که همه دانش‌آموزان موظف هستن این مطالب رو یاد بگیرن.

البته نکته‌ای که وجود داره، اینه که میزان هوش، توانایی و استعداد افراد با هم فرق داره و هر فردی با یک روش یا روش‌های خاصی می‌تونه این درس رو یاد بگیره. قطعا می‌دونین که برای یادگیری و تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی، راه و روش‌های زیادی وجود داره. از جمله این روش‌ها می‌تونیم به حضور فعال در کلاس درس، استفاده از ویدئوهای آموزشی، تعیین اهداف و خلاصه‌نویسی اشاره کنیم.

اما موثرترین و بهترین روش‌های تقویت جغرافیا رشته انسانی اینه که از فیلم‌های آموزشی فاب و خلاصه‌نویسی استفاده کنین. برای این که به ویدئوهای آموزشی این درس دسترسی داشته باشین، فقط کافیه که اپلیکیشن آموزشی فاب رو دانلود و نصب کنین.

در این اپلیکیشن اکثر دروس این رشته وجود داره. به عنوان مثال، اگه دوست دارین که فسلفه دوازدهم انسانی رو خیلی راحت و مثل یک لیوان آب خوردن یاد بگیرین، می‌تونین از آموزش فلسفه دوازدهم انسانی استفاده کنین.

امیدواریم که مطالعه این مقاله براتون مفید و کاربردی بوده باشه. اگه سوال یا ابهامی دارین، می‌تونین از طریق بخش دیدگاه و نظرات با ما در میون بذارین.

کتاب جغرافیای یازدهم انسانی شامل چه سرفصل‌هایی میشه؟

در دل این کتاب درسی 3 فصل برای آموزش دانش‌آموزان وجود داره که عبارتند از: جغرافیای سکونتگاه‌ها، جغرافیای حمل و نقل و مخاطرات طبیعی.

بهترین روش‌های تقویت درس جغرافیا چیست؟

استفاده از فیلم‌های آموزشی فاب، خلاصه‌نویسی و تهیه جدول و نمودار از اطلاعات کتاب، از جمله بهترین روش‌هایی هستن که می‌تونن در یادگیری و تقویت این درس تاثیرات خارق‌العاده‌ای داشته باشن.

آیا فیلم‌های آموزشی فاب در یادگیری و تقویت جغرافیا دوازدهم انسانی تاثیری دارن؟

بله، مشاهده فیلم‌های آموزشی فاب به دانش‌آموزان کمک می‌کنن تا تمامی مباحث این درس رو خیلی ساده و راحت یاد بگیرن.

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری این مقاله با دوستان

مقالات مرتبط

دیدگاه و نظرات