آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
شاید سوال شما هم باشه که پردرآمدترین رشتههای ریاضی چه رشتههایی هستن؟ یا این سوال که علم بهتره یا ثروت؟ البته این موضوع انشا خیلی از دانشآموزان بوده و هست. معمولا پاسخ بیشتر ما، علم بود؛ اما واقعیت عصر حاضر بهمون نشون داد که علم بدون ثروت نمیتونه ما رو به جای خاصی برسونه.
بهترین حالت، اینه که شما بتونین با کسب علم و دانش و به کارگیری درست اون، کسب درآمد کنین تا هم علم رو داشته باشین، هم ثروت رو.
به همین خاطر، هر سال دانشآموزان خیلی زیادی با یک برنامهریزی کاربردی برای کنکور ریاضی توی آزمون سراسری شرکت میکنن تا بتونن با تحصیل در دانشگاههای برتر کشور، آینده خودشون رو بسازن. اونها سالهای زیادی از عمر خودشون رو برای این کار صرف میکنن تا بتونن به چیزهایی که میخوان برسن.
اما اگه دانشجویی درباره رشته خودش اطلاعات کافی نداشته باشه و با بصیرت و آگاهی اقدام به انتخاب رشته نکنه، ممکنه سالهای زیادی از عمرش تلف بشه؛ پس توی این مقاله از بلاگ فاب میخوایم درباره پردرآمدترین رشتههای ریاضی صحبت کنیم تا اگه قصد انتخاب رشته دارین، بتونین بهترین انتخاب رو داشته باشین.
توی دوران کودکی، خیلی از ما با چنین سوالی مواجه شدیم که «وقتی بزرگ شدی میخوای چیکاره بشی؟». پاسخ بعضی از ما ها خلبان بود، بعضیها دکتر، بعضیها هم پلیس.
اما خیلی از ما با کلمه "مهندس" ارتباط خیلی بیشتری میگرفتیم. بعضی از ما هم وقتی بزرگ شدیم ، به امید مهندس شدن رشته ریاضی رو انتخاب کردیم، بدون این که درباره پردرآمدترین رشتههای ریاضی بدونیم.
برای انتخاب رشته خودتون، باید آیندهنگر باشین؛ این رشتهای که قراره واردش بشین، بازار کارش چطوره؟ درآمدش چقدره؟ اصلا مناسب شما هست یا نه؟
دونستن پاسخ این سوالات، به شما کمک میکنه انتخاب هوشمندانهتری برای آینده خودتون داشته باشین و بعد از گذشت سالها، خدایی نکرده از مسیری که طی کردین پشیمون نباشین.
پس اگه میخواین درباره پردرآمدترین رشتههای ریاضی بدونین، تا پایان این مقاله همراه ما باشین.
رشتههای ریاضی، برای خیلی از دانشآموزان رشتههای سختی محسوب میشه. برای این که بخواین این سختی رو به جون بخرین و برای موفقیت خودتون تلاش کنین، باید بدونین چه حوزهای رو باید انتخاب کنین.
قطعا شماهایی که وارد رشته ریاضی میشین، باید پایه ریاضی قوی داشته باشین تا بتونین توی رشته پردرآمدی که در نظر دارین، قبول بشین.
برای آزمون سراسری هم باید یک سری تکنیکها و موضوعات مربوط به اون رو در نظر داشته باشین. مثلا باید از بودجهبندی کنکور ریاضی خبر داشته باشین تا بدونین از هر مبحث چه تعداد سوال طرح میشه و روی کدوم قسمتها باید زمان بیشتری بذارین.
تکنیکهای تستزنی و اطلاع از حذفیات کنکور هم که دیگه جای خوش رو داره و توی مقالههای جداگانه در وبلاگ فاب، راجع بهشون صحبت کردیم.
در ادامه، لیستی از پردرآمدترین رشتههای ریاضی رو براتون آوردیم تا با مطالعه اونها، بتونین با ذهن بازتری تصمیم بگیرین.
توی عصر حاضر، زندگی ما رابطه تنگاتنگی با نرمافزارها و اپلیکیشنهای مختلف داره. امروزه ما حتی برای کوچیکترین کارهای خودمون هم به نرمافزارها نیاز داریم؛ مثل کارت به کارت، خرید غذا، گرفتن تاکسی و کلی کار دیگه. همین باعث میشه که مهندسی نرمافزار یکی از پردرآمدترین رشتههای ریاضی باشه.
مهندسی نرمافزار، شاخهای از مهندسیه که با طراحی، توسعه، تست و نگهداری نرمافزارها سر و کار داره. این رشته حوزه گستردهای رو شامل میشه؛ مثل توسعه سیستمهای عامل، برنامهنویسی و طراحی نرمافزارهای کاربردی، ساخت بازی، تولید اپلیکیشنهای مختلف و غیره.
با توجه به افزایش روز افزون نیاز ما به اپلیکیشنهای مختلف گوشی و رایانه، بازار کار مهندسی نرمافزار هر روز داره بهتر میشه. تقاضا توی این شغل بالاست و افراد و مشاغل زیادی به دنبال مهارت مهندسین نرمافزار هستن.
کسایی که توی رشته مهندسی نرمافزار مشغول به تحصیل میشن، در آینده میتونن در زمینههای توسعه وب، طراحی و پیادهسازی اپلیکیشنهای اندروید و iOS، ساخت بازیهای رایانهای یا توسعه نرمافزار برای دستگاههای الکترونیکی مشغول به کار بشن.
برای مثال، کسی که به عنوان برنامهنویس موبایل برای اندروید کار میکنه، ماهی بین 20 تا 42 میلیون تومان درآمد داره که میتونه با افزایش تواناییهای خودش، این رقم رو بالاتر هم ببره؛ همین باعث میشه که مهندسی نرمافزار جزو پردرآمدترین رشتههای ریاضی باشه.
از زمانی که برق توسط بشر اختراع، یا اگه دقیقتر بگیم کشف شد، خیلی از حوزههای زندگی ما به این انرژی مهم وابسته شده. گوشی یا کامپیوتری که باهاش این مطلب رو دارین میخونین، لامپی که بالای سرتون روشنه و یا کلی تجهیزات دیگه، همشون بر پایه دانش ما از برق تولید شدن.
یکی از معروفترین و پردرآمدترین رشتههای ریاضی، رشته مهندسی برقه که خیلی از متقاضیان تحصیل در دانشگاه رو شامل میشه. این رشته که خیلی هم کاربردیه، شامل طراحی، توسعه، تست و نظارت روی تولید تجهیزات الکتریکی و الکترونیکیه که توی حوزههایی مثل برقرسانی، ارتباطات، کنترل و کامپیوتر کاربرد داره.
میشه گفت دورنمای آینده شغلی مهندسی برق، هم در ایران و هم در جهان امیدوار کنندهست. با توجه به این که تکنولوژی و فناوریهای مختلف به سرعت داره پیشرفت میکنه، نه تنها نیاز صنایع به تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی کمتر نمیشه، بلکه نسبت به قبل خیلی بیشتر هم میشه.
این افراد میتونن توی مشاغل خیلی متنوعی مشغول به کار بشن. مشاغلی مثل:
بر اساس گزارشی از سایت جاب ویژن، مهندسین برق بین 20 تا 63 میلیون تومان در ماه درآمد دارن. پس میشه گفت که مهندسی برق، یکی از پردرآمدترین رشتههای ریاضی محسوب میشه.
مهندسی مکانیک که یکی از شاخههای اصلی و پایهای مهندسیه، انتخاب خیلی از داوطلبانیه که هر ساله دارن وارد مقطع کارشناسی میشن. وظیفه یک مهندس مکانیک، طراحی، تحلیل، ساخت و نگهداری سیستمهای مکانیکی و حرارتیه.
این رشته شامل مباحث گستردهای مثل مکانیک جامدات، مکانیک سیالات، دینامیک، ترمودینامیک، انتقال حرارت و طراحی مکانیکی میشه.
آینده شغلی مهندسی مکانیک به مسائل مختلفی بستگی داره. این میتونه شامل تحولات دنیای تکنولوژی، نیازهای بازار، توانمندیها و مهارت فارغالتحصیلان و مواردی از این قبیل بشه. اما پیشبینی میشه که این رشته مثل حال حاضر، در آینده هم تقاضای بالایی داشته باشه و مهندسین مکانیک، بتونن درآمد خوبی کسب کنن.
این افراد میتونن به صورت میانگین، بین 21 تا 37 میلیون تومان در کشور ما درآمد داشته باشن که باعث میشه یکی از پردرآمدترین رشتههای ریاضی، رشته مهندسی مکانیک باشه.
مهندسی عمران، یکی از معروفترین و پرطرفدارترین رشتههای مهندسیه. تقریباً اکثر مردم با شنیدن کلمه مهندس، یاد کسی میافتن که با کلاه مهندسین عمران، در حال نظارت به روند ساخت یک ساختمونه.
یک مهندس عمران، وظیفه ساخت و نگهداری زیرساختهای مورد نیاز جامعه مثل ساختمونها، پلها، جادهها، سدها، شبکههای فاضلاب، فرودگاهها، بنادر و موارد دیگه رو داره.
همینطور که علم و تکنولوژی داره پیشرفت میکنه، میانگین عمر و میزان جمعیت جهان رو به افزایشه. به همین خاطر، جامعه نیاز به ساختمونهای جدیدتری داره تا بتونه به بقای خودش به درستی ادامه بده.
همین مسئله، یعنی نیاز به توسعه زیرساختهای جدید و نگهداری و بهبود زیرساختهای موجود، تقاضا برای مهندسین عمران رو بالا نگه میداره که باعث این میشه رشته عمران، جزو پردرآمدترین رشتههای ریاضی باشه.
در حال حاضر، مهندسین عمران بین 21 تا 39 میلیون تومان در ماه درآمد دارن.
یکی دیگه از پردرآمدترین رشتههای ریاضی، رشته مهندسی صنایعه. این رشته روی بهینهسازی فرایندها، سیستمها و سازمانها تمرکز داره که هدف اصلی اون، افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و بهبود کیفیت در تولید و خدماته.
برای رسیدن به این هدف، مهندسین صنایع از اصول علمی، ریاضی و اقتصادی استفاده میکنن تا بتونن سیستمهایی یکپارچه و کارآمد طراحی کنن.
از اونجایی که صنایع جهانی، هر روز دارن پیشرفت میکنن و نیاز به بهبود بهرهوری، کاهش هزینهها و افزایش کیفیت محصولات بیشتر میشه، یک مهندس صنایع در سالهای آینده هم فرصتهای شغلی خیلی خوبی داره.
بر اساس گزارش منتشر شده از سایت جاب ویژن، یک مهندس صنایع در حال حاضر بین 20 تا 40 میلیون درآمد داره که باعث میشه این رشته، یکی از پردرآمدترین رشتههای ریاضی باشه.
توی این مقاله، سعی کردیم به صورت خیلی خلاصه درباره پردرآمدترین رشتههای ریاضی با شما صحبت کنیم. اما یادتون باشه، صرفاً با استناد به یک مقاله نمیتونین بهترین تصمیم رو بگیرین و برای تصمیمی به این بزرگی، حتماً باید منابع مختلفی رو مطالعه کنین و با افراد زیادی صحبت کنین تا بتونین بهترین انتخاب رو داشته باشین.
اگه سوالی هم براتون مونده که توی این مقاله بهش پاسخ داده نشده، میتونین توی بخش کامنتها سوال خودتون رو مطرح کنین و کارشناسان ما، در سریعترین زمان پاسخ سوالتتون رو براتون مینویسن.
پنج تا از پردرآمدترین رشتههای ریاضی عبارتن از مهندسی نرمافزار، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و مهندسی صنایع.
به خاطر پیشرفت سریع تکنولوژی و فضای مجازی، بازار کار رشته مهندسی نرمافزار خیلی خوب و کامله.
مهندسین عمران، توی کشور ما بین 21 تا 39 میلیون تومان درآمد دارن.