
بهترین روش خواندن فارسی یازدهم
از وقتی که درس خوندن رو شروع کردین تا همین حالا که پایه یازدهم هستین، درس ادبیات دوست و همراه شما بوده؛ چه در زندگی عادی چه در مسیر تحصیلی! سال بعد هم که وارد پایه دوازدهم میشین، به سبک دیگهای ادبیات رو در کنارتون دارین. پس باید پایه ادبیاتتون رو قوی کنین و در قدم اول راهکار خواندن فارسی یازدهم رو یاد بگیرین.
خلاصه کلام این که باید زیر و بم ادبیات رو یاد بگیرین! البته زمان محدود کلاسهای مدرسه ممکنه برای یادگیری شما کافی نباشه. از طرفی مطالعه برخی از مباحث ادبیات فارسی یازدهم بدون وجود راهنماییهایی یک معلم حرفهای سخته. حالا راه حل چیه؟ بهترین روش مطالعه ادبیات فارسی یازدهم کدومه؟
پس از کلی هماندیشی به این نتیجه رسیدیم که باید فرصت آموزش برابر رو برای همه دانشآموزان ایجاد کنیم و در نهایت به فاب رسیدیم. شاید الان با خودتون بگین "یک کلاس آنلاین جدید" یا "این هم مثل بقیه است" اما با مطالعه ویژگیهای فاب متوجه میشین که این اپلیکیشن واقعا فرق میکنه.
ویدئوی زیر نمونهای از تدریس و آموزش ادبیات فارسی یازدهمه که توسط اپلیکیشن آموزشی فاب ارائه شده. برای دسترسی به همه ویدئوهای آموزش این درس و سایر دروس این پایه مثل زبان، دین و زندگی، ریاضیات، فیزیک، شیمی، منطق، فلسفه و عربی عمومی یازدهم، میتونین اپلیکیشن فاب رو دانلود و نصب کنین.
روش خواندن فارسی یازدهم
یکی از اشتباهاتی که دانشآموزان برای مطالعه فارسی یازدهم مرتکب میشن اینه که این کتاب رو درس به درس میخونن؛ در حالی که ادبیات رو نباید درس به درس خوند. ادبیات رو باید مبحث به مبحث خوند. این کتاب درسی شامل چند مبحث میشه: دستور زبان، تاریخ ادبیات، قرابت معنایی، املا، لغات و متن ادبی درس.
هر مبحث رو باید در یک بازه زمانی بخونین. مثلا اول لغات رو بخونین، بعد برین سراغ املا و نگارش، مرتبه بعد تمام تاریخ ادبیاتها رو بخونین و در آخر برین سراغ دستور زبانها. اما در ادامه یک سری راهکار بهتون میگیم که با توجه به اونها میتونین ادبیات فارسی رو بهتر از قبل بخونین.

تقسیمبندی تاریخ ادبیات
بهتره که تاریخ ادبیات رو در ابتدا به دو دسته شاعران و نویسندگان تقسیم کنین. در مرحله بعد لازمه که باز هم دو دسته برای این شاعران و نویسندگان در نظر بگیرین؛ دوره معاصر و دوره گذشته.
سپس نام شاعر یا نویسنده، تاریخ تولد و وفات، محل دفن و آثار اونها رو طبق همین دستهبندی در یک دفترچه وارد کنین تا به خاطر سپردن اونها راحتتر باشه.
تحلیل آرایههای ادبی
برای یادگیری ادبیات فارسی یازدهم به شکل درست شما باید متن درسها، متون نظم و نثر و همینطور اشعار رو به دقت بخونین و آرایههای ادبی موجود در اونها رو تشخیص بدین. اما دقت کنین؛ تا زمانی که مفهوم هر آرایه رو به درستی ندونین، نمیتونین اونها رو داخل متن درست تشخیص بدین.
یادگیری دستور زبان با مثال
زبان فارسی هم مثل همه زبانهای دنیا، دارای یک ساختار دستوری مشخصیه که در هر پایه تحصیلی بخشی از اون آموزش داده میشه. اما برای اینکه بهتر بتونین این ساختار رو که تحت عنوان دستور زبان فارسی به شما آموزش داده میشه یاد بگیرین، بهتره که حتما هر بخش رو با مثالها و مصادیق مرتبط یاد بگیرین.
برای این کار بهتره که یک دفترچه مخصوص یادگیری دستور زبان داشته باشین و نکات مهم رو به همراه مثالهاشون داخل اون دفترچه عنوان کنین.
تقویت فارسی یازدهم با اپلیکیشن فاب
اگه دنبال روش تقویت ادبیات فارسی یازدهم هستین، شرکت در کلاسهای آموزشی بهترین راهه. همه ما میدونیم که هزینه کلاسهای کنکور سرسام آوره. این موضوع مهمترین دلیلیه که دانشآموزان مستعد از منابع آموزشی ویژه استفاده نمیکنن. اما به لطف وجود فاب، فرصت آموزش برابر رو برای همه دانشآموزان در همه جای کشور ایجاد کردیم.

با نصب اپلیکیشن فاب و پرداخت ماهانه مبلغی بسیار کم، به هر فیلم آموزشی از جمله ادبیات فارسی یازدهم میتونین دسترسی داشته باشین و هر چند بار که لازمه ویدئوهای آموزشی مورد نظر خودتون رو مشاهده کنین.
هر ویژگیای که از بهترین کلاسهای آنلاین آموزشی در ذهن دارین رو میتونین در دوره ادبیات فارسی یازدهم فاب پیدا کنین. اما دو ویژگی فاب هیچ نظیر و رقیبی نداره؛ اول اینکه فاب بهترین منابع آموزشی رو با کمترین هزینه در اختیار شما قرار میده و دوم اینکه به وسیله اون میتونین موبایل خودتون رو به یک کتابخانه و مدرسه سیار تبدیل کنین.
سخن پایانی
برای استفاده از خدمات فاب لازم نیست به هیچ مرکز آموزشی مراجعه کنین، تنها به یک تلفن همراه نیاز دارین. همین حالا با ورود به سایت فاب، اپلیکیشن آموزشی رو دریافت کرده و پس از وارد کردن شماره تلفن همراه خودتون، میتونین از خدمات بینظیر فاب استفاده کنین.
فاب برای دانشآموزان رشته انسانی، راهکارهای خوبی برای برنامهریزی درسی در پایه یازدهم معرفی کرده که شما دانشآموزان میتونین از این راهکارها برای موفقیت در مسیری که در پیش گرفتین استفاده کنین.
همچنین اگه دانشآموز رشته تجربی هستین، نگران نباشین! فاب شما رو فراموش نکرده. دانشآموزان رشته تجربی هم میتونن برای یادگیری برنامهریزی درسی یازدهم رشته تجربی که مختص به خودشون باشه، به مقاله مربوط به این موضوع مراجعه کنن.
همینطور شما میتونین برای مشاهده برنامهریزی درسی یازدهم ریاضی مقاله مربوط رو مطالعه کنین. اگه هر سوالی هم در این مورد یا درباره خدمات فاب داشتین میتونین در بخش نظرات فاب از ما بپرسین. ممنون که تا آخر این مقاله همراه ما بودین. به امید روزهای درخشان شما. 🎯📚🙏🏻