آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن
کتاب فارسی سوم دبستان، از مهمترین درسهاییه که در این پایه تدریس میشه. هدف از تدریس این کتاب، تقویت تواناییهای گفتاری، نوشتاری، زبانی و درک مطلب دانشآموزه. آموزش فارسی سوم دبستان از این جهت اهمیت داره که درس دانشآموزان در این پایه سختتر از دو سال قبل میشه و مسائل مهمی از فارسی رو یاد میگیرن.
اگه شما هم جزء والدینی هستین که فکر میکنین آموزش این درس، سر کلاس مدرسه کافی نیست و به فکر تقویت فارسی سوم دبستان فرزند خودتون هستین، توصیه میکنیم با ما همراه باشین تا در ادامه این مطلب، نحوه مطالعه فارسی سوم دبستان و روشهایی برای تقویت فارسی سوم ابتدایی رو بررسی کنیم.
سرفصلهای فارسی سوم دبستان به این ترتیبه:
هر کدوم از این فصول به دروس خاصی اختصاص داده شده که دانش آموزان با مطالعه این دروس، می تونن به آداب زندگی فردی و اجتماعی پی ببرن.
ویدئوی زیر قسمت کوتاهی از نمونه تدریس فیلم آموزش فارسی سوم دبستان اپلیکیشن فابه. با نصب این اپلیکیشن در سالهای اولیه تحصیل در مقطع ابتدایی، میتونین فرزندتون رو در مسیر موفقیت قرار بدین. برای مطمئن شدن از کیفیت ویدئوهای آموزشی، کافیه ویدئویی که در اینجا براتون آپلود کردیم رو تماشا کنین:
فارسی درسیه که از همون سالهای ابتدایی از اهمیت زیادی برخورداره و باید مفاهیمش خیلی خوب یاد گرفته بشه. چرا که این درس، درست مثل ریاضی و علوم یه درس پیوسته و زنجیرهایه که در سالهای بعد هم دانشآموز شما باهاش رو به رو میشه. پس باید خیلی خوب این درس رو یاد بگیره تا در سالهای بعدی هم بتونه از پس یادگیری مباحث این درس بربیاد. پس اگه فکر میکنین فرزندتون در این درس مشکل داره، بهتره به فکر تقویت فارسی سوم دبستان باشین.
فارسی یکی از سختترین زبانهای دنیا محسوب میشه و نمیتونین از فرزندتون انتظار داشته باشین بدون کمک شما و بدون بلد بودن روش یادگیری زبان فارسی، بالاترین نمرات کلاس در این درس رو بگیره.
یکی از راههایی که باعث تقویت درس فارسی کلاس سوم میشه، دونستن روش مطالعه فارسی سوم دبستانه. شما والدین عزیز باید در ابتدا، عادت مطالعاتی فرزند خودتون رو بررسی کنین و ببینین که مطالعه با چه روشی براش راحتتره.
با فهمیدن عادت مطالعاتی، میتونین یک برنامهریزی براش ایجاد کنین. برنامهریزی باعث میشه تا فرزند شما، گام به گام درس رو یاد بگیره. اینجوری نه از درس عقب میمونه و نه این که انقدری درس رو مطالعه میکنه که ازش دلزده بشه. پس میتونیم بگیم موثرترین روش مطالعه فارسی سوم اینه که شما با استفاده از دونستن عادت مطالعاتی، یک برنامهریزی طراحی کنین که با رعایت مواردی که در برنامهریزی ذکر شده، پیشرفت تحصیلی فرزندتون قطعی بشه.
حالا ممکنه این اتفاق برای خیلی از والدین پیش بیاد که فرزندشون با داشتن برنامهریزی و شناسایی عادت مطالعاتی، باز هم نمرات درس فارسیش کمه و نمیتونه به خوبی از پس امتحانات بر بیاد. این مورد میتونه به دلیل این باشه که فرزند شما نتونسته به خوبی با برنامهریزی که براش طراحی کردین ارتباط برقرار کنه؛ پس بهتره با همفکری خودش و بررسی ساعاتی که برای مطالعه راحتتره و میتونه درس رو بهتر یاد بگیره، برنامهریزی رو اصلاح کنین.
یکی دیگه از دلایلی که میتونه موجب افت نمرات درس فارسی بشه اینه که فرزند شما، روشهای تقویت فارسی سوم دبستان رو بلد نیست و نمیتونه به راحتی این درس رو سر کلاس یاد بگیره. اگه مشکل از برنامهریزی درسی نیست، بهتره در ادامه با ما همراه باشین تا یک سری راه حل برای تقویت درس فارسی کلاس سوم بهتون پیشنهاد بدیم.
یکی از روشهای تقویت فارسی سوم دبستان اینه که فرزند شما سر کلاس خلاصهنویسی کنه. برای این کار کافیه که یک دفترچه همراهش باشه تا هر نکته مهمی از درس فارسی که معلم سر کلاس بررسی کرد رو داخلش بنویسه. اینجوری علاوه بر این که یک خلاصه از درس داره، دقتش هم بیشتر میشه. چون برای یادداشت مطالب، باید حواسش به طور کامل سر کلاس جمع باشه و به حرفهای معلم دقت کنه.
برای خلاصهنویسی میتونین از خود کتاب هم کمک بگیرین. اگه فرزند شما با یادداشتبرداری سر کلاس راحت نیست، بهتره که بعد از مطالعه درسی فارسی، نکات مهمی که از مطالب یادش مونده رو بر روی یک برگه یادداشت کنه. اینجوری در زمان خودش هم صرفهجوبی می کنه؛ چون دیگه لازم نیست برای مطالعه هر درس، به کتاب مراجعه کنه؛ کافیه یادداشتهای مهم هر درس رو بخونه تا مطالب دوباره براش یادآوری بشه.
از بهترین روشهای تقویت فارسی سوم دبستان که میتونیم بهش اشاره کنیم، استفاده از کتابهای کمک آموزشیه. این کتابها به دلیل این که تمرین و مطالب بیشتر از کتاب دارن، میتونن باعث تقویت فارسی سوم ابتدایی بشن و دانشآموزان رو با متنهای فارسی و تمرینات بیشتری آشنا کنن. اینجوری فرزندتون با نمونه سوالات امتحانی آشنا میشه و میتونه خیلی راحتتر سر جلسه امتحان به سوالاتی که شبیه کتاب نیست، پاسخ بده.
خیلی از دانشآموزان، با املا کلمات سخت و مهم فارسی سوم مشکل دارن و نمیتونن به خوبی شکل نوشتاری کلمات رو یاد بگیرن. برای برطرف کردن این مشکل، بهترین راه مطالعه خارج از کتابه. برای این کار میتونین کتابهای داستان ساده و قابل فهم رو براشون خریداری کنین تا کلمات جدید رو یاد گرفته و شکل نوشتاری خیلی از کلمات رو مشاهده کنن. با استفاده از این روش، میتونن به راحتی از پس املا درس به درس فارسی سوم ابتدایی بر بیان. البته که مراجعه به کتاب درسی فراموش نشه؛ چون در هر صورت، مرجع اصلی امتحانات و منبع آموزشی، باید کتاب درسی باشه.
اگه درس فرزند شما خیلی ضعیفه و نمیتونه به راحتی فارسی رو مطالعه کنه، بهتره که به فکر یک معلم خصوصی بیفتین. معلم خصوصی میتونه درس فارسی رو دوباره، شبیه دبیر مدرسه، برای فرزندتون تدریس کنه. البته باید این مورد رو هم در نظر بگیرین که هزینه استخدام معلم خصوصی زیاده و ممکنه هر کسی از پس پرداخت این هزینه بر نیاد. علاوه بر این معلم خصوصی، احتمالا فقبط یک بار درس رو در مدت زمان مشخصی برای فرزندتون تدریس میکنه. پس باید علاوه بر مزیتها، عیوب این روش تقویت فارسی سوم دبستان رو هم در نظر بگیرین.
زندگی امروزه ما، با فضای مجازی عجین شده و نمیتونیم بگیم این مسئله خوبه یا بد. چون هم مزایای خاص خودش رو داره و هم معایب. اما یکی از مزایایی که داره، ایجاد یک فضای آموزشی برای دانشآموزانه. اپلیکیشنهای آموزشی که در این فضا وجود دارن، با در اختیار گذاشتن ویدئوها و جزوات هر درس، به دانشآموزان کمک میکنن تا به راحتی درسهای خودشون رو یاد بگیرن.
البته باید این مورد رو هم در نظر بگیرین که این اپلیکیشن، باید یک سری ویژگی داشته باشه تا بتونین برای تقویت فارسی سوم دبستان بهش اعتماد کنین. اول از همه این که مدرسین دروههای آموزشی باید باتجربه و کاربلد باشن تا به راحتی و با استفاده از جدیدترین متدهای آموزشی، درس رو به دانشآموزان یاد بدن.
دومین مورد اینه که باید هزینه مناسبی داشته باشه. قیمت دورههای آموزشی باید جوری باشه که تمام دانشآموزان بتونن ازش استفاده کنن. از طرفی نباید برای تماشای ویدئوها محدودیت بذاره و به راحتی بر روی لب تاب، گوشی و وسایل ارتباطی دیگه نصب بشه.
حالا سوال اینجاست که یک اپلیکیشنی که همه این مزیتها رو در اختیار داشته باشه وجود داره؟ باید بگیم که بله؛ اپلیکیشن فاب تمام این مزیتها رو در اختیار شما قرار میده تا بتونین با خرید دورههای آموزشی، باعث پیشرفت تحصیلی فرزند خودتون بشین. پس تا دیر نشده برای تقویت درس فارسی کلاس سوم فرزند خودتون، دوره آموزشی درس فارسی رو با قیمتی مناسب خریداری کنین.
هر درس از کتاب فارسی سوم دبستان، شامل بخشهای مختلفی میشه. هدف از قرار دادن این بخشها، یادگیری بر اساس ضربالمثل، حکایت و قصههای شیرینه. به این شکل تواناییهای زبانی و گفتاری دانشآموز در این پایه تحصیلی تقویت میشه. پس لازمه که برای تقویت فارسی سوم دبستان به تمام بخشهای این کتاب، توجه کنین.
بخشهای مختلف فارسی سوم دبستان عبارتند از:
در این بخشها، روی تواناییهای مربوط به خوندن و درک مطلب دانشآموز کار میشه. دانشآموز با شکل درست نوشتن کلمات، جملهبندی و توصیفات آشنا میشه و میتونه بر اساس این آموزهها، انشا بنویسه. همچنین دایره واژگان دانشآموز کلاس سومی با کار کردن روی این بخشها، ارتقا پیدا میکنه. در ادامه به مباحث موجود در این بخشهای کتاب فارسی سوم دبستان میپردازیم.
تمرینهای این قسمت، از مقدماتی تا سطح پیشرفته تنظیم شده و هدفهای زیر رو دنبال میکنن:
در این مبحث دایره لغات دانشآموزان افزایش پیدا میکنه. این موضوع در درک شنیداری، خواندن و نوشتن و همچنین در صحبت کردن دانشآموز تاثیر زیادی میذاره. از اهداف این مبحث، میتونیم به منظم کردن دایره کلمات در ذهن دانشآموز و مرتب کردنشون از سخت به آسون اشاره کنیم.
واژهآموزی در تمام درسهای کتاب فارسی سوم قرار داده شده که هر کدومشون مبحث خاصی رو بیان میکنن و یادگیری اونها برای تقویت فارسی سوم دبستان لازمه:
در این قسمت، دانشآموز یاد میگیره که بیشتر به اجزای جمله توجه کنه و جمله رو به اجزای کوچکتر خرد کنه. یادگیری صحیح این بخش، به بهبود درک شنیداری و تقویت مهارتهای خواندن، کمک زیادی میکنه. همچنین این مبحث شامل موارد زیر میشه:
قبل از اینکه دانشآموز مهارتهای خواندن رو یاد بگیره، لازمه درک شنیداری خودش رو افزایش بده. این موضوع در سه سال اول تحصیل بیشترین اهمیت رو داره و بهتره طبق مراحل زیر پیش بره:
توانایی صحبت کردن موضوع مهمیه و در روند پیشرفت دانشآموز و تقویت فارسی سوم دبستان تاثیر زیادی داره. آموزش این مبحث با فعالیت نگاه کن و بگو شروع میشه. این فعالیت به این صورته که دانشآموز، اول باید با دقت به جزئیات تصویر نگاه کنه و اون تصاویر رو به خاطر بسپاره؛ بعد یک قدم جلوتر میره و بدون نگاه کردن به تصاویر، با جملات به هم پیوسته در موردشون صحبت میکنه.
نوشتن مهارتیه که امکان بیان افکار، احساسات، عقاید رو به ما میده و به ما کمک میکنه هر چی توی ذهنمونه، روی کاغذ یا صفحه نمایش پیاده کنیم. یک نویسنده با نوشتن میتونه در مورد نوشتههای خودش فکر کنه و با نظم دادن و ویرایش، بهترشون کنه. املا و انشا جزو مواردیه که در بخش نگارش و نوشتن آموزش داده میشه.
عوامل متفاوتی در تقویت فارسی سوم دبستان نقش دارن که از بینشون میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
اثرگذاری این موارد، روی پیشرفت دانشآموز واقعاً قابل توجهه. اگه به یک پلتفرم مناسب برای آموزش، یادگیری و تقویت ریاضی سوم دبستان یا دیگردروس این پایه مثل علوم، اجتماعی، فارسی، قرآن نیاز دارین، میتونین به فاب اعتماد کنین. اپلیکیشن فاب فرصت آموزش برابر رو برای همه دانشآموزان فراهم میکنه.
فرزند شما میتونه از طریق تلفن همراه یا تبلت، به ویدئوهای آموزشی متنوع برای تمام دروس دسترسی داشته باشه. با آموزش ارزان اما حرفهای، میتونین چندین قدم به موفقیت نزدیکتر بشین.
فارسی سوم دبستان دارای 9 فصله که 17 درس داره.
آموزش فارسی سوم از کتاب درسی شروع میشه و معلم در تدریس از روشهای خاصش هم استفاده میکنه.
بله، نرم افزارهای آموزشی یکی از روشهای آموزش فارسی سومه.