دین و زندگی درسیه که در همه پایهها از ابتدای دوره تحصیلی تا الان که سال آخر هستین با شما همراه بوده. خصوصاً حالا که در سال آخر تحصیلی هستین و کنکور رو در پیش دارین باید حتماً این درس رو خیلی خوب مطالعه و تمرین کنین و روشهای تقویت دینی دوازدهم رو هم به خوبی بلد باشین.
باید توجه کنین که نمرات دروس عمومی در معدل دانشآموزان سال دوازدهم تأثیر زیادی داره و امسال هم مثل دو سال گذشته، بخش عمدهای از رقابت داوطلبان در آزمون سراسری به معدلشون در سال دوازدهم بستگی داره.
با توجه به حذف دروس عمومی از کنکور، خیلی از داوطلبان برای مطالعه دروس عمومی زمانی نمیذارن و با تصور اینکه این دروس تأثیری در کنکور ندارن، مطالعه دروس عمومی رو میذارن کنار. درس دین و زندگی یکی از دروس عمومی سال دوازدهمه.
اگه شما هم در این دسته قرار دارین، شاید وقت اون رسیده باشه که روش درس خوندن و زمانبندی مطالعه خودتون رو تغییر بدین و از یک منبع درست و حسابی برای مطالعه این درس استفاده کنین.
ویدئوی زیر نمونهای از تدریس و آموزش دین و زندگی دوازدهمه که توسط اپلیکیشن آموزشی فاب ارائه شده.
خیلی از دانشآموزان روشهای درست مطالعه دروس حفظی رو بلد نیستن و همین موضوع باعث میشه که نتونن در امتحانات نمرات خوبی بگیرن. در ادامه به بررسی بهترین روش مرور دین و زندگی دوازدهم میپردازیم.
خیلی از دانشآموزان در طول ترم، مطالعه دین و زندگی دوازدهم رو نادیده میگیرن و فقط شبهای امتحان شروع به خوندن این درس میکنن. باید در نظر داشته باشین که یکی از نکات مهم برای خواندن دینی دوازدهم، مطالعه روزانه این درسه.
دانشآموزان باید هر فصلی از این کتاب رو که تدریس میشه به صورت منظم مطالعه کنن و به هیچ عنوان خوندن تمام مباحث رو به شب امتحان موکول نکنن.
یکی از راههای درک بهتر درسهای حفظی، روخوانی تمام مباحث کتابه؛ این کار به دانشآموزان کمک میکنه قبل از هر چیز مفهوم درس رو بهتر متوجه بشن و ارتباط بین مطالب درس رو بهتر درک کنن.
به همین دلیل به دانشآموزان پیشنهاد میکنیم اول از همه مطالب کتاب دین و زندگی رو به صورت دقیق روخوانی کنن و بعد از روخوانی صفحات کتاب، شروع به یادداشت کردن نکات مهم هر صفحه کنن.
بارها درباره اهمیت جمعبندی مباحث صحبت کردیم؛ جمعبندی حکم تثبیت مطالب رو در ذهن دانشآموزان داره. دانشآموزان با جمعبندی مباحث هر درس میتونن نکات مهم و قسمتهای کلیدی هر مبحث رو برای خودشون به صورت طبقهبندی شده داشته باشن.
درس دین و زندگی یکی از دروس حفظی مهم برای دانشآموزان دوازدهمه که برای درک بهتر مطالب این درس باید هر مبحث به صورت دقیق مطالعه و سپس جمعبندی بشه.
کتاب آموزش دین و زندگی دوازدهم از 10 درس تشکیل شده. این کتاب در اصل تکمیلکننده تمام مطالب سالهای گذشتهست.
آموزش دین و زندگی دوازدهم شامل دو بخشه که در قسمت اول دانشآموزان با دلایل به وجود اومدن جهان آفرینش و دین اسلام آشنا میشن و در قسمت دوم با احکام دین و اجرای این احکام آشنایی پیدا میکنن. در ادامه با فهرست مطالب این درس آشنا میشیم.
بخش اول این کتاب شامل 6 درسه که به ترتیب با عنوانهای هستیبخش، یگانه بیهمتا، توحید و سبک زندگی، فقط برای تو، قدرت پرواز و سنتهای خداوند در زندگی معرفی میشه. توی این بخش مطالب به صورت بهم پیوسته ارائه میشه.
دانشآموزان در بخش دوم آموزش دین و زندگی دوازدهم، با 7 درس به صورت کامل آشنا میشن. عنوانهای این فصل به ترتیب عبارتند از: در گرو کار خویش، بازگشت، زندگی در دنیای امروز و عمل به احکام الهی، پایههای استوار، عصر شکوفایی، نگاهی به تمدن جدید و مسئولیت بزرگ ما.
اپلیکیشن فاب با شعار فرصت آموزش برابر این امکان رو برای دانشآموزان فراهم کرده که با صرف هزینه کم بتونن از تدریس بهترین معلمان کشور استفاده کنن. دانشآموزان با استفاده از این برنامه میتونن تمام مباحث کتاب رو به صورت دقیق یاد بگیرن و هر چند باری که مایل بودن به تکرار و تمرین مباحث درسی تدریس شده بپردازن.
درس دین و زندگی از دروس عمومی سال دوازدهمه که تاثیر زیادی در معدل دانشآموزان سال آخر داره. با توجه به تغییرات کنکور و تأثیر معدل در آزمون سراسری، دانشآموزان باید مباحث این کتاب رو به صورت کامل یاد بگیرن. برای مطالعه دین و زندگی دوازدهم باید بدونین که این کتاب از 10 درس تشکیل شده.
دانشآموزان میتونن با نصب اپلیکیشن فاب از تدریس تمام قسمتهای این درس به صورت دقیق استفاده کنن. درس عمومی دین و زندگی دوازدهم در هر سه مقطع مشترکه. بنابراین باید عملکرد خوبی در برنامهریزی درسی برای این درس داشته باشین.
اینجا باید بهتون یاآوری کنیم که داشتن برنامهریزی درسی در هر سه رشته خیلی مهمه. پس اگه دانشآموز رشته انسانی هستین، حتما مقاله برنامهریزی درسی دوازدهم انسانی رو به دقت مطالعه کنین.
اگر دانشآموز رشته تجربی هستین، بهتون پیشنهاد میکنیم که مقاله برنامهریزی درسی دوازدهم تجربی رو بخونین و نکاتش رو در روتین روزانهتون پیادهسازی کنین؛ و در آخر باید بگیم که برای دانشآموزان رشته ریاضی هم کلی نکته و راهکار در مقاله برنامهریزی درسی دوازدهم ریاضی آوردیم که خوندنشون خالی از لطف نیست.😉
همچنین اگه خواستین در مورد نحوه مطالعه باقی دروس عمومی سال دوازدهم هم اطلاعات به دست بیارین، مثل فارسی دوازدهم، عربی و زبان انگلیسی دوازدهم، میتونین وبلاگ فاب رو دنبال کنین.
با توجه به تغییرات کنکور، درس دین و زندگی از منابع طرح سوال نیست.
درس دینی دوازدهم از 10 درس تشکیل شده که در هر درس مطالب مختلفی تدریس میشه.