5 راز موفقیت در درس خواندن رتبه برترها
دانشآموزان مقطع دوم متوسطه به ویژه دوازدهمیها، میلیونها تومان هزینه کرده و ساعتهای زیادی درس میخوانند تا به صندلی رشتههای برتر دانشگاه برسند. دستیابی به چنین جایگاهی علاوه بر هزینه مادی و ساعت مطالعاتی بالا، تکنیکهایی دارد که هر دانشآموزی از آن آگاه نیست.
بسیاری از افراد در کلاسهای مختلف شرکت کرده، دهها کتاب کمک آموزشی خریداری میکنند و بیش از نیمی از زمان خود را به مطالعه و تستزنی اختصاص میدهند. اما بدون دانستن رازهای موفقیت در درس خواندن تمام این تلاشها بیفایده خواهد بود.
اطلاع از روشهای مطالعاتی رتبه برتر کنکور به ما این امکان را میدهد تا بدون آزمون و خطا و صرف انرژی و زمان زیاد، در مسیر درست موفقیت در درس خواندن قرار بگیریم. البته شیوه درس خواندن افراد با یکدیگر متفاوت است و نمیتوان برای همه نسخه یکسان پیچید! اما دانستن عوامل موفقیت دانشآموزان در آزمون سراسری، مسیر منتهی به موفقیت را آشکارتر میکند.
در ادامه مقاله به بیان بهترین روشهای موفقیت در کنکور میپردازیم که شما را قدم به قدم به رتبههای تک رقمی و دو رقمی نزدیک میکند. تا انتها همراه ما باشید.
رتبه برترها چگونه درس میخوانند؟
اولین قدم دانشآموزان برای برنامهریزی کنکور، مطالعه روش درس خواندن رتبههای برتر کنکور است. سوالی مهمی که در ذهن همه ایجاد میشود این است که مگر رتبههای برتر چگونه درس میخوانند؟ آیا توانایی و ظرفیت مغز آنها با بقیه متفاوت است؟ چنین موضوعی چندان مطرح نیست. مهمترین وجه تمایز دانشآموزان رتبه برتر با سایر افراد، استمرار و تعهد به برنامهریزی است.
همیشه نمیتوان شرایط ایده آل را ایجاد کرد. برخی اوقات با مشکلاتی درگیر هستیم که انرژی و زمان زیادی را از ما میگیرند. این موضوع برای دانشآموزان کنکوری نیز نمود بیشتری پیدا میکند.
اما استمرار و پایبندی به برنامهریزی باعث میشود که حتی در شرایط سخت نیز به موفقیت نزدیک شویم؛ این دقیقا همان کاری است که رتبههای برتر انجام میدهند. در ادامه با روش مطالعه رتبههای برتر کنکور آشنا میشوید.
هدفگذاری کنید
لارنس جی پیتر، روانشناس کانادایی جمله معروفی دارد که میگوید: اگر نمیدانید که دقیقا به کدام سمت حرکت میکنید، احتمالا به مقصد دیگری خواهید رسید! همه ما در زندگی اهدافی داریم و برای رسیدن به آنها نقشههای خاصی را دنبال میکنیم. برخی از آمارها نشان داده 14% از افرادی که هدف دارند، 10 برابر از اشخاصی که هدف ندارند موفقتر هستند.
تفاوتی نمیکند که به دنبال رتبه برتر کنکور یا برنده شدن در مسابقات دوچرخه سواری هستید؛ برای انجام هرکاری در زندگی به برنامهریزی نیاز خواهید داشت. اما هر نوع برنامهریزی قابل اتکا نیست؛ به بیان دیگر برنامهریزی مناسب برای کنکور ویژگیهایی دارد که در ادامه با آن آشنا میشوید:
برنامهریزی موثر چه ویژگیهایی دارد؟
- برنامهریزی باید ساده و قابل فهم باشد تا اجرای آن بیش از پیش ساده گردد.
- برنامهریزی درسی باید انعطافپذیر باشد تا در سایر برنامههای روزمره خللی وارد نکند.
- جامع بودن و پوشش تمامی کارهایی که باید انجام دهید، از مهمترین ویژگی برنامهریزی درسی موثر است.
- تمام اهداف روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه را با جزئیات زیاد یادداشت کرده تا وضوح مسیر پیش رو را بیشتر کنیم.
- یکی از رازهای موفقیت در درس خواندن رتبههای برتر کنکور، تعادل در درس خواندن و تفریح است که باید در برنامهریزی رعایت شود. در غیر این صورت خیلی زود از درس خواندن خسته میشوید!
موفقیت در درس خواندن با دیدگاه مثبت!
سالانه بیش از یک میلیون نفر در آزمون سراسری شرکت میکنند و از این میزان، کمتر از 10 هزار نفر به صندلی رشتههای برتر دست مییابند؛ چیزی نزدیک به 1 درصد! بسیاری از دانشآموزان با نگاه به این آمار و ارقام، امید خود را از دست میدهند و برای کنکور تلاش زیادی نمیکنند؛ چون خود را از قبل بازنده میدانند. داشتن همین دیدگاه مثبت است که به شما اجازه حرکت و پیشروی میدهد.
نگرش و طرز فکر مثبت به شما کمک میکند تا در زندگی خود موفقیت بیشتری داشته باشید. موفقیت به خودی خود به دست نمیآید. برای رسیدن به آن زمان، به تلاش و ارادی زیادی نیاز دارید.
با این حال، اگر نگرش درستی داشته باشید، موفقیت بسیار سریعتر از زمانی که دیدگاه منفی به زندگی دارید، به سمت شما حرکت خواهد کرد. به قابلیتهای خود اعتماد داشته باشید و تواناییهای خود را با هیچ کسی مقایسه نکنید، این رمز موفقیت در درس خواندن رتبه برترهاست!
چگونه به کنکور نگرش مثبت داشته باشیم؟
- روی اهداف بلند مدت تمرکز کنید.
- توانایی، درصد و امکانات خود را با دیگران مقایسه نکنید.
- برای خودتان پاداش تعیین کنید تا انگیزه برای درس خواندن افزایش یابد.
- به شایعههای مختلف در مورد کنکور، ناعدالتی، سطح سوالات و مواردی از این دست گوش ندهید!
- دوست دارید به چه جایگاهی برسید؟ خود را در وضعیت دلخواهتان تصور کرده و برای رسیدن به آن تلاش کنید.
راز موفقیت رتبههای برتر کنکور
موفقیت در کنکور، یکی از مهمترین اهداف دانشآموزان ایرانیه و رتبههای برتر هر سال رازهایی برای دستیابی به این موفقیت دارن. براساس تحقیقات و مصاحبههای انجام شده با رتبههای برتر، میتوان به چندین عامل کلیدی اشاره کرد که در موفقیت اونها نقش داشته است.
- برنامهریزی دقیق و منسجم: یکی از مهمترین عوامل، داشتن یک برنامهریزی منظم و حسابشده است. رتبههای برتر معمولاً با کمک مشاوران تحصیلی، برنامهای مشخص برای مطالعه و تمرین دارن و زمانهای مطالعه خودشون رو به صورت اثربخش مدیریت میکنن.
- روشهای صحیح مطالعه: یادگیری اصول و تکنیکهای صحیح مطالعه برای دروس مختلف کنکور از رازهای دیگه موفقیت است. این روشها شامل تکنیکهای تستزنی،خلاصهنویسی و تمرکزروی کتابهای درسی به عنوان منابع اصلی مطالعه میشه.
- مدیریت زمان و استراحت: رتبههای برتر نه تنها زمان زیادی رو به مطالعه اختصاص میدن، بلکه به اهمیت استراحت و تفریح هم واقف هستن. اونها میدونن که برای حفظ تمرکز و بهرهوری، نیاز به زمانهایی برای شارژ مجدد انرژی دارن.
- استفاده از منابع آموزشی معتبر: انتخاب منابع آموزشی که محتوای دقیق و بهروز دارن و همچنین تمرین با نمونه سؤالات استاندارد، به دانشآموزان کمک میکنه تا با الگوی سؤالات کنکور آشنا بشن و توانایی حل مسائل رو افزایش بدن.
- تمرکز و انگیزه: داشتن انگیزه بالا و تمرکز روی هدف، از جمله ویژگیهای مشترک رتبههای برتر است. اونها با چشماندازی روشن از آیندهی تحصیلی و شغلی خودشون، با انگیزه و مصمم به پیش میرن.
- آزمونهای آزمایشی: شرکت در آزمونهای آزمایشی به صورت منظم، به دانشآموزان کمک میکنه تا با فضای کنکور واقعی آشنا شده و استرس خودشون رو مدیریت کنن.
- خودباوری و پشتکار: اعتماد به نفس و پشتکار در برابر چالشها، به دانشآموزان اجازه میده تا با وجود موانع، به مسیر خودشون ادامه بدن و در نهایت به موفقیت برسن.
راز موفقیت در کنکور تنها به یک یا دو عامل خلاصه نمیشه، بلکه ترکیبی از عوامل مختلفه که با تلاش مستمر و هدفمند به دست میاد.هردانشآموزی باید بر اساس شرایط و تواناییهای خودش، برنامهای منحصر به فرد برای موفقیت در کنکور طراحی کنه.
راز موفقیت در درس خواندن رتبه برترها با مدیریت زمان
مسئله مدیریت زمان به طور فزایندهای برای دانشآموزان که اولویتهای مختلف مانند مطالعه زیست شناسی یا ریاضی، تستزنی، مشاوره و برنامهریزی و... دارند چالش برانگیز است. مدیریت زمان به شما کمک میکند تا روال زندگی در یک برنامه متعادل قرار بگیرد و زمان کافی برای انجام همه کارها فراهم شود.
مدیریت زمان خوب مزایای فراوانی را به همراه دارد و از بهترین روشهای درس خواندن است که کار را برای شما، دوستان و خانوادهتان آسانتر میکند.
موضوع مدیریت زمان یکی از رازهای موفقیت در درس خواندن است که همه رتبههای برتر به آن اشاره میکنند. نه تنها برای درس خواندن بلکه برای آزمونهای آزمایشی نیز باید مدیریت زمان را یاد بگیرید تا از پس کنکور بر بیایید. در ادامه به راهکارهایی اشاره میکنیم که تاثیر بسیار زیادی در مدیریت زمان دارند.
راهکارهای مدیریت زمان برای موفقیت در درس خواندن
- To do list تهیه کنید. to do به معنی انجام دادن است و To do list فهرستی از کارهایی است که باید انجام دهید. این فهرست باعث میشود که هیچ کدام از کارهایتان را فراموش نکنید. این لیست را در محلی قرار دهید که همیشه قابل مشاهده باشد تا شما را به انجام کارهای مهم تشویق کند.
- حال که تمام کارهایتان را یادداشت کردید، نوبت به اولویتبندی میرسد. باید از اموری شروع کنید که مهمتر هستند یا زمان انجام دادنشان کم است. اینگونه خیالتان از بابت انجام وظایف مهم راحت میشود.
- از تکنیک پومودورو استفاده کنید. پومودورو معجزه مدیریت زمان محسوب شده و زمان شما را به بازههای کوتاه تقسیم میکند. با این روش در چند بازه 40 دقیقه درس میخوانید، استراحت کرده و همچنان تمرکزتان را حفظ میکنید.
- مکان مناسبی برای یادگیری در نظر بگیرید که احتمال حواس پرتی را به صفر نزدیک کند. این گونه تمام زمان خود را صرف مطالعه کرده و در مدت زمان کوتاهتری مطالب درسی را یاد میگیرید.
- نه گفتن را یاد بگیرید. وقتی زمان کمی برای آزمون یا مطالعه دارید، رفتن به مسافرت یا گردش کار چندان واجبی نیست.
نظم برای موفقیت در درس خواندن را یاد بگیرید
نگاهی به دانشآموزان موفق اطراف خود بیندازید. یکی از مهمترین ویژگیها که در همه رتبه برترها یافت میشود، منظم بودن است. این صفت در درس خواندن نمود بیشتری پیدا میکند. البته گفتن آن راحتتر از انجام دادنش است! سخت است اگر بخواهیم هرروز در یک ساعت مشخص ورزش کنیم، درس بخوانیم یا حتی اتاقمان را تمیز نگه داریم. اما به مرور زمان همه اینها به عادت تبدیل میشود.
برای رسیدن به نظم بیشتر کارهای زیادی میتوان انجام داد. سحر خیز باشید و زود به رختخواب بروید. برنامهریزی داشته باشید و روند پیشرفت خود را پیگیری کنید. کارهای مهم خود را یادداشت کرده و مقابل چشمانتان قرار دهید تا مجددا یادآوری شود. همانطور که گفتیم، انجام دادن همه این کارها باهم سخت است. باید قدم به قدم پیش بروید تا به موفقیت برسید.
هوشمندانه تلاش کنید
هدف از همه این حرفها این است که منظم و مستمر درس بخوانید تا به هدف برسید. اما همیشه تلاش کردن جوابگو نیست. برخی اوقات نتیجه دانشآموزی که تنها 5 ساعت مطالعه داشته، از فردی که روزانه 10 ساعت درس میخواند بهتر است!
در حقیقت به جای تلاش مطلق باید هوشمندانه تلاش کنیم تا با کمترین کوشش به بهترین نتایج برسیم. البته دانشآموزان سبک یادگیری متفاوتی دارند، اما این نکات در همه افراد موثر واقع می شود. کافی است یکبار انجام دهید!
- قبل از ورود به کلاس، پیشخوانی کنید. لازم نیست صفر تا صد مطالب را بخوانید. به تیترها، تعاریف مهم، عکس و جدولها دقت کرده و سوالات مهم را یادداشت کنید تا از معلم بپرسید. این کار به شما کمک میکند تا درس را بهتر متوجه شوید و در به یادآوری مجدد مطالب درسی بهتر عمل کنید. بیشتر رتبههای برتر اذعان کردند که پیش خوانی در موفقیت آنها تاثیر بسزایی داشته است.
- هنگام بی حوصلگی و خستگی مطالعه نکنید. بهتر است چند دقیقه استراحت کرده یا کاری که دوست دارید را انجام دهید و مجددا به درس خواندن برگردید. البته زمان استراحت نباید بیش از حد شود تا از رقبا عقب بمانید!
- از منابع آموزش الکترونیک استفاده کنید. به این ترتیب در هر زمان و مکانی که بخواهید به نمونه سوالات و فیلمهای آموزشی دسترسی دارید. امروزه اپلیکیشن ها و ویدیوهای آموزشی بسیار زیادی در دسترس دانشآموزان هستند که به ارتقا رتبه و معدل کمک میکند.
- برای دروس مهمی مثل زیستشناسی و شیمی، خلاصهنویسی کنید. جمع کردن نکات مهم در کنار یکدیگر تاثیر بسزایی در طبقهبندی اطلاعات در ذهن دارد.
چگونه خلاصهنویسی کنیم؟
یکی از رازهای موفقیت در درس خواندن رتبه برترهای کنکور، خلاصهنویسی است. بسیاری از دانشآموزان از روشهای خلاصهنویسی اطلاعی ندارند. یکی از بهترین شیوههای خلاصهنویسی که برای دروسی مثل زیستشناسی بسیار مفید است، نقشه ذهنی نام دارد.
با استفاده از مایند مپ یا نقشه ذهنی، یک درخت با چندین شاخه و زیر شاخه دارید که سیر تا پیاز نکات مورد نیازتان را بیان میکند. در مقالات دیگر به طور اختصاصی به نقشه ذهنی میپردازیم. توجه داشته باشید که خلاصهنویسی میتواند کمک بزرگی در مرور و جمعبندی برای کنکور شما باشد.
تحلیل آزمون، مهمترین بخش موفقیت در درس خواندن
فرض کنید روزانه 12 ساعت درس میخوانید و سیر تا پیاز تمام کتاب را میدانید. هیچ نکتهای از قلم نیفتاده و همه فصلها را خلاصه نویسی کرهاید. آیا کار شما تمام شده است؟ قطعا نه. باید به دنبال راهی باشید تا آموختههای خود را مورد ارزیابی قرار دهید.
آزمونهای آزمایشی بهترین راه برای محک دانش شماست. هر دو هفته یا ماهی یکبار میتوانید در آزمونهای آزمایشی شرکت کنید. خودتان هم میتوانید آزمونک درست کنید، شرایط آزمون آزمایشی را در منزل فراهم کرده و ببینید در کدام مرحله هستید.
البته صرفا نمیتوان به حل چند سوال اکتفا کرد؛ تحلیل آزمون از خود آزمون مهمتر است. در واقع با تحلیل آزمون نقاط ضعف و قوت خود را ارزیابی کرده و در راستای اصلاح یا تقویت آنها تلاش میکنید. تحلیل آزمون اصولی دارد که در ادامه به آن میپردازیم:
- در قدم اول یک خودکار قرمز، مشکی و سبز بردارید؛ سوالاتی که اشتباه پاسخ دادهاید را با قرمز، سوالاتی که پاسخ ندادهاید با مشکی و سوالاتی که جواب درست دارند را با سبز علامت بزنید.
- راه حل سوالاتی که درست پاسخ دادهاید را بررسی کرده و نکات مهم آن را یادداشت کنید.
- سوالاتی که پاسخ ندادهاید را مجددا حل کرده و از مبحث آن، پنج تست حل کنید و نکات مهم را بنویسید.
- راه حل سوالاتی که اشتباه پاسخ دادهاید را بررسی کنید. البته بهتر است قبل از این کار، تست را مجددا حل کنید. از مبحث مورد نظر پنج تست حل کرده و نکات مهم را بنویسید.
تکنولوژی را فراموش نکنید
ما در دنیای دیجیتال زندگی میکنیم. برای موفقیت در این عصر باید همگام با فناوری حرکت کنیم. تکنولوژی مانند سایر عرصههای زندگی در درس خواندن نیز نفوذ کرده است. کافی است عبارت اپلیکیشنهای آموزشی را در اینترنت جستجو کنید تا هزاران مورد را در اختیار شما قرار دهد. با پرداخت هزینه مناسب از هرکجای ایران و در هر زمان که خواستید صدها ویدیوی آموزشی به شما تعلق میگیرد.
یکی از این اپلیکیشنهای ویژه که در نوع خود متفاوت است، فاب نام دارد. در اپلیکیشن فاب تنها با پرداخت 10 هزار تومان برای هر درس به دنیایی از نکات آموزشی ویژه وارد میشوید. به علاوه استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده انگیزه دانشآموزان برای یادگیری را افزایش میدهد. کافی است یکبار امتحان کنید!
در طول روز چند ساعت مطالعه کنیم؟
خیلی از دانشآموزان این سوال رو دارن که در طول روز چند ساعت درس بخونن؟ رتبه برترها در روز چند ساعت مطالعه داشتن؟ به طور کلی تعیین زمان لازم برای مطالعه روزانه هر دانشآموز از نظر رتبه برترها کاملا متفاوته؛ به طور مثال دانشآموزی یک مبحث رو در یک ساعت یاد میگیره و دانشآموز دیگه برای یادگیری همون مطلب به زمان بیشتری احتیاج داره.
به طور کلی برای رسیدن به یک زمانبندی مناسب بهتره که به صورت کاملا پیوسته مطالب رو مطالعه کنین و در ادامه، ساعت مطالعه خودتون رو افزایش بدین.
راههای افزایش ساعت مطالعه، روش درس خوندن رتبه برترها
افزایش ساعت مطالعه یکی از اصلیترین خواستههای دانشآموزانه. بیشتر رتبه برترهای کنکور، زمان زیادی رو به صورت روزانه صرف درس خوندن میکنن؛ شاید به همین خاطره که رتبه برترها بالا بودن ساعت مطالعه رو یکی از عوامل موفقیت در کنکور میدونن.
باید به این نکته به صورت کامل توجه کنین که صرفا اختصاص دادن زمان زیاد به مطالعه باعث موفقیت در کنکور نمیشه؛ به عبارتی زمانی شما میتونین مطالب رو به درستی درک کنین که موقع مطالعه تمرکز کافی داشته باشین. به طور مثال خیلی از داوطلبان روزانه 10 ساعت مشغول درس خوندن هستن؛ اما زمان مفیدی که برای درس خوندن سپری میشه خیلی کمتر از 10 ساعته.
5 تکنیک طلایی برای افزایش ساعت مطالعه؛ درس خوندن رتبه برترها
همونطور که اشاره کردیم با توجه به اهمیت ساعت مطالعه برای موفقیت در آزمون سراسری، ما در این قسمت به برسی تکنیکهای طلایی برای افزایش ساعت مطالعه که رتبه برترها هم به اون پایبند بودن، میپردازیم.
تکنیک اول: عنوان و نکات مهم هر فصل رو مطالعه کنین؛
اول از همه سعی کنین عنوانهای کتاب رو به درستی بررسی کنین. تمرکز روی عنوانهای کتاب و مطالب مهم هر فصل به شما کمک میکنه که یک چارچوب دقیق در ذهنتون داشته باشین. پس برای شروع، یک نقشه راه دقیق برای خودتون مشخص کنین و با شناخت مطالب دقیق هر فصل، یادگیری رو برای خودتون کاملتر کنین.
تکنیک دوم: استرس رو از خودتون دور کنین؛
متاسفانه خیلی از دانشآموزان موقع مطالعه، استرس زیادی دارن و همین موضوع باعث میشه تمرکز کافی برای درس خوندن نداشته باشن. بهتره زمانی که شروع به درس خوندن میکنین استرس و اضطراب رو به صورت کامل از خودتون دور کنین. توصیه میکنیم به هیچ عنوان به نتیجه آزمون موقع مطالعه فکر نکنین و حتی زمانی که شروع به مطالعه میکنین رویاپردازی نکنین.
در این زمان شما باید فقط مطالب رو متوجه بشین، هرچقدر که تمرکز بهتری برای مطالعه داشته باشین به همون میزان مطالب رو در سرعت بالاتری یاد میگیرین. یکی از راههایی که به کنترل استرس در روند درس خوندن رتبه برترها کمک کرده، استفاده از کلاسهای یوگا و بهرهمندی از تکنیکهای مدیتیشن بوده.
تکنیک سوم: خودتون رو با دیگران مقایسه نکنین
ویژگیهای هر دانشآموز با دانشآموز دیگه کاملا متفاوته. دانشآموزان نباید ساعت مطالعه روزانه خودشون رو با بقیه دانشآموزان مقایسه کنن. بهترین حالت در این دوران طلایی اینه که بهترین خودتون باشین. پس دست از مقایسه کردن خودتون با دیگران بردارین.
تکنیک چهارم: وسواستون رو کنار بذارین
یکی از عادتهای اشتباه دانشآموزان تکرار بیش از اندازه مطالبه. وسواس بیش از اندازه برای مطالعه مطالب درسی باعث میشه که دانشآموزان زمان زیادی رو صرف خوندن یک مطلب کنن. پس بهتره به صورت کامل این عادت رو برای همیشه کنار بذارین و از تکرار کردن مطالب قبلی دست بردارین.
با کنار گذاشتن وسواس در مطالعه میتونین در زمان کم برای امتحانات درس بخونین.
تکنیک پنجم: مطالب هر فصل رو جمعبندی کنین
در پایان مطالعه هر درس بهتره مطالب مهم و کلیدی رو به درستی جمعبندی کنین. نوشتن مطالب مهم و کلیدی هر درس کمک میکنه که برای مرور مجدد مطالب با مشکل اساسی روبهرو نشین. با یادداشت کردن نکات پر اهمیت، شما همیشه به تمام قسمتهای مهم کتاب دسترسی دارین و این کار به یادگیری بهتر شما در آزمون کمک میکنه.
عوامل موثر برای رتبه برترشدن در کنکور
برای کسب رتبه برتردر کنکور، عوامل متعددی تأثیرگذارهستن. بعضی از مهمترین این عوامل شامل موارد زیر میشه:
- مطالعه کتاب درسی: کتابهای درسی اصلیترین منبع برای آمادگی کنکور هستن محتوای اونها دقیقاً مطابق با سرفصلهای مورد نظر طراحان سوال است.
- برنامهریزی مناسب: داشتن یک برنامهریزی دقیق و منظم برای مطالعه، کلید موفقیت است. برنامهریزی به شما کمک میکنه تا پیشرفت خودتون رو سنجیده و در مسیر درست حرکت کنین.
- استفاده ازمنابع مناسب: انتخاب منابع کمکآموزشی که مطالب رو به شکلی واضح و قابل فهم ارائه میدن، میتونه در فهم بهتر و عمیقتر مطالب کمک کننده باشه.
- مهارت تست زنی: تمرین و بهبود مهارتهای تست زنی، از جمله مدیریت زمان و تکنیکهای حدس زدن، میتونه تأثیر زیادی در نتیجه کنکور داشته باشه.
- شرکت درآزمونهای آزمایشی: شرکت منظم در آزمونهای آزمایشی به شما کمک میکنه تا با فضای کنکور آشنا شده و استرس خودتون رو مدیریت کنین.
- مشورت با مشاوران تحصیلی: مشاوران میتونن راهنماییهای ارزشمندی در مورد برنامهریزی و روشهای مطالعه ارائه بدن.
- حل تستهای کنکور سالهای گذشته: تمرین و تکرار تستهای کنکور سالهای قبل به شما کمک میکنه تا با نوع سوالات و شیوه طراحی اونها آشنا بشین.
- خلاصهنویسی و مرور: خلاصهنویسی از مطالب مهم و مرور منظم اونها به یادگیری و تثبیت اطلاعات کمک میکنه.
این عوامل به همراه تلاش مستمر و انگیزه بالا، میتونن شما رو در رسیدن به هدفتون یاری کنن. مهمه که در طول مسیر آمادگی برای کنکور، به خودتون اعتماد داشته باشین و با دید مثبت به چالشها نگاه کنین. موفقیت در کنکور نتیجه ترکیبی از عوامل فوق و تعهد شخصی به برنامهریزی و مطالعه است.
جمعبندی
در این مقاله از فاب به رازهای موفقیت در درس خواندن به سبک رتبههای برتر پرداختیم. برای موفقیت اولین گام داشتن برنامهریزی و سپس تلاش و اراده فراوان است. دیدگاه مثبتی به آینده داشته باشید تا بتوانید به جایگاه مد نظرتان دست یابید.
همچنین استفاده از اپلیکیشنهای آموزشی مانند فاب تاثیر بسزایی در موفقیت شما خواهد داشت. همین حالا با ورود به سایت فاب اپلیکیشن را دانلود کرده و شیرینی آموزش مجازی را بچشید.
مهمترین اقدامی که همه رتبه برترهای کنکور انجام میدهند، برنامه ریزی و تعهد به اجرای آن است.
یک لیست تهیه کرده و تمام کارهای خود را یادداشت کنید. بر اساس اولویت، طبقه بندی کرده و جهت منظمتر شدن کارها از تکنیک پومودورو بهره بگیرید.
برای تحلیل آزمون لازم است سوالات را به سه قسمت صحیح، غلط و بدون پاسخ طبقهبندی کرده و طبق مقاله راهکار هر قسمت را پیش بگیرید.
در اپلیکیشن فاب تمام مطالب درسی به صورت دقیق و تخصصی تدریس میشن و دانشآموزان میتونن از تدریس تمام مطالب کتاب به صورت دقیق استفاده کنن.
ساعت دقیق مطالعه روزانه افراد به عوامل مختلفی بستگی داره. نکته مهمی که در رابطه با این موضوع باید به اون توجه بشه پیوستگی در مطالعه روزانهست.
برای رتبه برترشدن در کنکور عوامل مختلفی مثل مطالعه کتاب درسی، برنامهریزی مناسب، استفاده از منابع مناسب و کسب مهارت تست زنی موثره.
دیدگاه و نظرات
آموزش هر پایه سالانه فقط با روزی 1000 تومن